Neuloin iskälle pipon synttärilahjaksi. Siitä tuli aika pieni. Jo tuolloin oli tarkoitus neuloa kaksi erilaista pipoa, mutta jos olisi ollut tarpeeksi aikaa, niin ei siitä ensimmäisestäkään olisi liian pieni tullut… Päätin neuloa sen toisen pipon isänpäivälahjaksi ja tadaa - se on valmis jo nyt!

 

 

Ohje: Käänteinen
Lanka: Vuorelma Veto
Puikot: 2,5 mm
Menekki: 86 g

 

 

Nyt ei ainakaan pitäisi olla liian pieni, kun on reilusti kääntövaraakin! Neuloin pipon 160 silmukalla eli paksumman pipon ohjeen mukaan. Aika paljon noita silmukoita mielestäni oli, mutta edelleenkin, iskällä on iso pää. Kavennuksia muutin niin, että kuvio menee samalla tavalla ”keskisilmukan” molemmin puolin. Lisäksi tein kavennukset joka puikon keskellä eikä lopussa. Kavennukset näyttää kivalta sekä oikealla että nurjalla puolella, vaikka oikeastaanhan molemmat puolet on oikeita puolia. :)

 

 

Mieskin tilasi tällaisen itselleen, mustana tosin. Ja kyllä tällainen itsellenikin kelpaisi. Jonon jatkoksi vaan… nimittäin sitä ennen pitäisi tehdä ainakin yhdet säärystimet, kauluri ja sukat ja edistää myös niitä moninaisia keskeneräisiä. Tein itselleni neulomissuunnitelman ja säännön, että en saa aloittaa uutta pikkutyötä ennen kuin entinen on valmistunut ja näiden pikkutöiden välissä pitää neuloa tietyn verran jotain keskenerästä isompaa neuletta. Saapa nähdä kauanko pysyn suunnitelmassani. ;)