Nyt ymmärrän, miksi kaikki eivät ehdi/jaksa blogata heti, kun on jotain kerrottavaa tai valmista esiteltävää. Olen nimittäin aloittanut työt, joten nyt ei olekaan aikaa notkua koko päivää netissä. Onneksi käyn töissä sentään vain kolmena päivänä viikossa ;) Siltikin, netissä surffailu on huomattavasti vähentynyt tämän parin viikon aikana. Google Reader ilmoitti lukematta olevien blogiotsikoiden määräksi vajaata 300 tänä aamuna :o Onneksi tänään kävin heittämässä muutaman tunnin keikan eräässä firmassa, jossa tehtävänäni oli valvoa puhelinta sillä aikaa, kun muut juhlivat avajaisia. Puhelin soi neljä kertaa vajaan viiden tunnin aikana, joten surffailuun jäi hyvin aikaa :D Mitä nyt kone oli maailman hitain ja tilttasi vähän väliä... Mutta siis, palatakseni otsikon mukaiseen asiaan, jotain on valmistunutkin:

3055256861_1b265a0868.jpg?v=0

Ohje: Novitan sivuilta
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm bambut
Menekki: 162 g

Tein jotain pieniä muokkauksia omaan toteutukseeni, mutta ei mitään maatamullistavaa, niin en ala niistä erikseen raportoimaan. Tuskin edes muistan enää :D Näiden sukkien neulominen lähti nopeasti käyntiin, mutta tökkäsi aina välillä. Harmaita hiuksia aiheutti esimerkiksi tuo kirjoneuleosuus. Se on RUMA. En tykkää, en ole yhtään tyytyväinen. Ihan muhkuraista möykkyä :( Auttaisko kasteleminen tai pesu tai joku? Langanjuoksutkin näkyy rumasti tuossa harmaalla pohjalla. Toivottavasti saaja ei kovin tarkasti tiiraile niitä. Nämä menevät pukinkonttiin odottelemaan joulua. Muita joululahjoja en sitten ole vielä tehnytkään..

3026993605_3455247414.jpg?v=0

Olisko se ollut viime toissa viikolla, kun kävin Kärkkäisellä lankaostoksilla. Mamboa hintaan 1,90 e/kerä. Värivaihtoehdot oli vaan aika rajalliset. Olisin halunnut sitä vihreää, mutta jäljellä oli vain yksi kerä. Nappasin sen kuitenkin mukaani, ja lisäksi kymmenen kerää tätä hiekanruskeaa. Muut värivaihtoehdot olisivat olleet muistaakseni tummansininen ja keltainen (joita ei enää ollut) sekä vaaleansininen (YÖK!). Nää haluais isona Vihervaaraksi, mutta kun mulla ei ole sitä ohjetta. Jostain kai sen VK:n saisi lainaan, mutq haluaisin alkuperäisen ohjeen. Se on kivempi. :(

Oli mulla varmaan jotain muutakin asiaa.. No ainakin se, että en oo saanut Lapaskuun aikana vielä mitään tehtyä! Tai oon kyllä tehny yhen lapasen, mutta siitä tuli liian pieni (niistä tulee aina!!) ja yks lapsen siililapanen on kesken. Jokin siinäkin tökkii. Epäilyttää että tulee liian pieni, vaikka ei kyllä pitäis. Oon niin huono lapasten kans. Mutta jos nyt ottais hirveen loppukirin ja pyrkis saamaan ainakin nuo kaks paria valmiiksi. Joululahjaksi sen sijaan pitäis saada vaikka mitä valmiiksi. Ei voi uskoa, että jouluaatto on jo kuukauden päästä! Nyt pitää laittaa puikot suihkimaan, että saa jotain aikaiseksi. Mukavaa päivänjatkoa täällä piipahtaneille!