Seuraava satsi uunista ulos. Nämä päivitykset tulee vähän jäljessä, kun pyrin siihen, että esiteltävänä olis jotain muutakin kuin muutama rivi aloituksia. Tuohon sivupalkkiin päivitin taas ajantasaisen listan. Jonkin verran on suunnitelmat matkan varrella eläneet alkuperäiseen verrattuna.

 

KYH #6

Ohje: Novita Kesä 2009, malli 85
Lanka: Novita Luxus Cotton (193)
Puikot: 3 mm & 3,5 mm
Menekki: 32 g
Aloitettu: 6.6
Valmis: 7.6.

Pikkuiset sukat kaveriksi kyhäelmä nro. kakkoselle. Vähän hassun malliset, kun jalkaterä on noin tilava, joten jää nähtäväksi, että onko nämä yhtään käyttökelpoiset. Edellisen postauksen rivien välit oli hyvin tutkittu, eli nämä pienet neuleet tosiaan tulevat omaan käyttöön syksymmällä, mikäli kaikki menee hyvin ja kauan kaivattu uusi perheenjäsenemme saapuu maailmaan. :)

 

KYH #7

Ohje: Turn A Square (ravlink)
Lanka: Novita Luxus Cloud (639 & 099)
Puikot: 3,5 mm & 4 mm
Menekki: 51 g
Aloitettu: 7.6.
Valmis: 11.6.

Tämän myssyn ajattelin tehdä miehen kaulurin kaveriksi ja kuluttaa samalla langan mahdollisimman vähiin. Musta riitti kavennuksiin asti, ja sen jälkeen jatkoin pelkällä beigellä. Jos vielä joskus teen toisen tällaisen, täytyy kavennusten väliin kyllä jättää pari silmukkaa, kun muuten ne irvistää tuollain rumasti. Jogless stripingkään ei kestä lähempää tarkastelua, joten jatkossa taidan suosia ihan tavallista värinvaihtotapaa. Ohjeen mukaisella silmukkamäärällä tästä tuli kuulemma liian tiukka miehen päähän, joten tämä päätynee Villaa ylle -keräykseen sitten aikoinaan, kun olen saanut tehtyä samaan pakettiin jotain muutakin.

 

KYH # 8

Ohje: Vauvan tumput omasta päästä
Lanka: Novita Luxus Cotton (193)
Puikot: 3 mm & 3,5 mm
Menekki: 20 g
Aloitettu: 8.6.
Valmis: 8.6.

Kahdeksantena aloitin tumput sukkian ja myssyn kaveriksi. Nopea pikkuprojekti, ensimmäinen tumppu valmistui töissä kahvitauon aikana, tosin myönnettäköön, että meidän kahvitauot kestää aina vähän pitempään kuin lakisääteiset 12 min. ;)

 

KYH #9

Ohje: Novita Kesä 2010, malli 1
Lanka: Novita Puro Batik (883)
Koukku: 4 mm
Menekki: 212 g
Aloitettu: 9.6.
Valmis: 16.6.

Tätä ekokassin päällistä aloittelin ensimmäisen kerran jo viime kesänä, kun näin Ellimellin toteutuksen ohjeesta. Jostain syystä kädenjälki ei miellyttänyt ja kassi ufoutui käsityökorin pohjalle. Päätin purkaa tekeleen alkutekijöihinsä ja kyhäillä uuden tilalle. Tästä tuli kyllä tosi kiva, enkä taida raskia antaa tätä kenellekään, vaan pidän ihan itselläni. :)

 

KYH #10

Ohje: Garter Stitch Baby Kimono (ravlink)
Lanka: Novita Luxus Alpaca (068)
Puikot: 3 mm
Aloitettu: 10.6.

Tästä projektista ei kyllä kuvan perusteella kovin hyvää selkoa saa, mutta kyseessä on siis vauvan takki, jonka etu- ja takakappaleet neulotaan yhtenä kappaleena kädenteihin asti. Muutaman kerroksen työ on kuvan ottamisen jälkeen edennyt, ja nyt valmiina on kuutisen senttiä. Pari senttiä vielä ja saa tehdä ensimmäisen napinläven. Simppeli projekti, joka valmistunee nopeasti, sitten kun pääsee kunnolla työn alle.

Tällaista tällä kertaa, seuraavaa satsia taas jossain vaiheessa. :)