On se vaan välillä niin vaikea blogata. Eipä kyllä ole ollut paljon mitään esiteltävääkään. Neuleinto kuoli melkein kokonaan, kun ei voinut tehdä sitä mitä huvittaa, vaan pakkopullaneuleita oli puikoilla useampi kappale. Lopulta päätin heittää ne kaikki nurkkaan ja kaivaa virkkuukoukun esille ;)

Ohje: Sytomyssy
Lanka: Novita Kotiväki, olettaisin
Koukku: 2,5 mm
Menekki: 29 g, muistaakseni

Kuva on napattu pikapikaa Valveen kahvilan pöydässä, kun sain myssyn samaisena päivänä töissä valmiiksi, ja se piti jo luovuttaa eteenpäin Seijasiskolle, jonka kanssa treffasimme neuletapaamisen merkeissä. En ehtinyt tehdä mitään koristetta tähän, mutta voihan saaja koristella sen itsekin, tai olla koristelematta, jos tykkää yksinkertaisemmasta myssystä enemmän. Lanka on jotain ikivanhaa, ehkä yläasteaikaista, mysteerilankaa, jota hyvin vahvasti epäilen Novitan Kotiväeksi. Tämän myssyn lisäksi sain tehtyä vielä neljä muutakin, jotka vein Kangasvillaan viime hetkillä, eli keräyksen viimeisenä päivänä :)

Ohje: Punainen, musta ja valkoinen on tehty Matleenan ohjeella, violetti päälaelta aloittaen
Lanka: Muissa Novita Kotiväki, punainen Tennesseetä
Koukku: Kotiväet 2,5 mm ja Tennessee 4 mm
Menekki: 40 + 30 + 32 + 26 = 128 g

Tämä loistava kuva on napattu Hesburgerin pöydässä, ja sen jälkeen kävin vielä kaupan hedelmävaa'alla punnitsemassa myssyt ;D Pitäähän sitä nyt tietää, että kuinka paljon lankaa on kulunut :P Kuvausolosuhteissa ei ollut paljon valinnanvaraa, joten piti koettaa edes jonkinlainen todistusaineisto taltioida näistäkin myssyistä. En ehtinyt näihinkään tehdä mitään koristeita, mutta olihan siellä niitä ylimääräisiä koristeitakin, joten ehkäpä niistä löytyy näihinkin kukkanen tai muu. Ja ihan hyviä ovat ilmankin. Toivottavasti näillekin löytyy onnellinen omistaja :) Laitoinkin lappuun mukaan blogini osoitteen, niin saaja voi halutessaan käydä katsomassa, että kuka hänen myssynsä on tehnyt.

ps. Yksi niistä pakkopullaneuleista on vihdoin valmistunut, sekin päässee esittelyyn piakkoin.

pps. SNY:lle kiitokset piristävästä teelähetyksestä, joka on tullut jo ajat sitten, mutta tämä laiska bloggaaja ei ole saanut aikaiseksi kertoa siitä. Jännityksellä odotellaan viimeistä pakettia ja salaisuuden paljastumista! :)