Eihän tästä tule enää mitään; kävin kaupassa ja ostin yhdeksän kerää lankaa! Aiemmin olen pysynyt vain 1-2 kerässä.. Prismasta löytyi kolme kerää seiskaveikkaa. Vielä ei ole hajuakaan, mitä niistä syntyy. Tuota vihreää pitää kyllä ensi reissulla ostaa lisää, samoin sitä söpöstä vaaleanpunaista pitää saada. Tai ei se nyt kovin vaaleaa ollut, mutta kuitenkin. Ruskeaakin voisi ostaa vielä vähäsen... Tuota vihreää voisi käyttää vaikka sukkiin, mutta ruskeasta voisi koittaa jotain vaatettakin tehdä, jos jonkun ohjeen löydän.

1075314.jpg

Lidlistä puolestaan löytyi paketti, joka sisälsi kuusi kerää "pörröisen pehmeää yleislankaa lämpimiin neuleisiin", kuten paketissa kerrotaan. Mukana oli myös 8mm pyöröpuikot, pituus 80cm. Mietin pitkään, minkä värin valitsisin, ja lopulta päädyin tuohon luonnonvalkoiseen. Muita värejä olisivat olleet tummansininen, vaaleansininen, ruskehtavankirjava ja mustankirjava. Noistahan voisi ainakin tehdä sen kaulahuivin, jota olenkin suunnitellut, mutta toisaalta huvittaisi kokeilla jo jotain isompaakin työtä. Toisaalta taas nämä langat eivät kyllä mihinkään kovin isoon riitä, eikä ole varmuutta, että tuota saisi vielä lisää jostain. Hmm..

1075312.jpg

Kuva on kyllä todella huono, mutta parempi kai sekin kuin ei mitään. Salaman kanssa kuvista tulee ylivalottuneita ja ilman salamaa taas pimeitä. Huoh, en ole mikään virtuoosi tuon kameran kanssa, joten vika taitaa olla vain kuvaajassa..

Sitten tilannekatsausta; iskän joululahjavillasukista toinen on nyt valmis. Kuvaa laitan sitten, kun molemmat ovat valmiit. Muita töitä en olekaan aloittanut, vaikka oli tarkoitus jokin pipo saada alulle. Seuraavaksi haluan kyllä tehdä jonkin "aivottomamman" työn, johon ei tarvitse koko ajan keskittyä.