Tänä vuonna en osallistunut Sukkasatoon, mutta olisi vissiin kannattanut, kun kuitenkin olen neulonut sukkia. Prismassa on myynnissä ilmeisesti jotain 7V:n kampanjavärejä ja pari kerää lähti mukaani ajatuksena tehdä niistä lisää sukkia tuntemattomille sotilaille. Toiset ovat miesten sukat n. kokoa 42/43 ja toiset naisten n. 38/39.

 

 

Ohje: perussukkia
Lanka: Novita 7 Veljestä
Puikot: 3,5 mm
Menekki: 108 + 145 = 253 g

 

 

48 silmukkaa, varressa ensin 1o 1n -joustinta ja sen jälkeen 3o 1n, joka jatkuu myös kantapäässä ja jalkapöydän päällä. Hollantilainen kantapää ja kärjessä nauhakavennus.

 

 

Näissä puolestaan 56 silmukkaa, varressa ensin 1o 1n -joustinta ja loput sileää. Vahvistettu hollantilainen kantapää ja kärjessä sädekavennus. Kivasti lörpöttää sukat pingottimissa. :P Pitäisi hankkia sellaiset myös isommassa koossa, kun tulee näitä miestenkin sukkia aika paljon neulottua.

Eipä näistä nyt tämän enempää irtoa juttua. Huomenna voisin koittaa saada nämä postin matkaan. Tähän keräykseen en todennäköisesti enää sukkia tee, kun ei ole sopivia lankojakaan varastossa, mutta tasapuolisuuden nimissä ajattelin osallistua myös Sivarisukka-kampanjaan. Siellä ei olla niin rajoittuneita noiden värienkään suhteen, joten saa hyvin jämälankoja kulutettua.

Seuraavaksi esittelyssä todennäköisesti tänään valmistunut pipo. Yksi Revontulikin olisi pingottamista vailla, mutta ei ole oikein tilaa pingottaa sitä mihinkään. Meillä siis tosiaan on tuo eteinen remontissa tällä hetkellä, ja eteisen kaapit on keskellä olkkarin lattiaa ja kaappien sisältö ripoteltuna muihin huoneisiin. Lisäksi esim. meidän makkarissa ei ole ovea tällä hetkellä paikoillaan, joten huivilla olisi suuri riski päätyä jonkun kissan syömäksi, jos sitä ei saa mihinkään piiloon.