On taas niin paljon asiaa, ettei tiedä mistä aloittaisi.

Yksi uudenvuodenlupauksistani (vai uuden vuoden lupaus?) oli tehdä joka kuukauden päätteeksi yhteenveto valmistuneista töistä. Tammikuun lista on aika lyhyt ja yksipuolinen:

  • Shetland Triangle -huivi 90 g
  • Flower Basket Shawl -huivi 122 g
  • Minttumaari-huivi 150 g

Sain siis aikaiseksi kolme huivia, joihin kului lankaa 362 grammaa.

Sitten se lankavaraston koko/muutos. Tarkistuslaskennan jälkeen lankavaraston koko vuoden alussa oli noin 9 564 grammaa.

Tammikuussa:

  • ostin lankaa 750 g
  • sain lankaa 30 g (:D)
  • kulutin 362 g

Lankavaraston koko 31.1.2009 on siis 9 982 grammaa. Ei vielä menty yli kymmenen kilon, hurraa! Olen ihan hyvin pysynyt tavoitteessani ostaa lankaa vain silloin, kun tiedän sille sopivan käyttökohteen. Tammikuussa ostin punaista Woolia Minttumaariin ja keltaista Isoveljeä Shalom Cardiganiin. Edit. Ostin myös valkoista Kamenaa, jonka olin unohtanut laskea saldoon mukaan. Saldoa korjailtu 8.4.

Sitten vilautus Kevätpäiväntasausyllätyshuivista:

3264170634_a57544d473.jpg

Neljäs vihje on siis neulottu, ja nyt vain odotellaan viidettä vihjettä ilmestyväksi. Onneksi se ilmestyy vasta perjantaina, joten saa välillä jotain muutakin tehtyä :) Ne iskän sukat ei oo edelleenkään valmiit! En tajua, mikä niissä tökkii :( Toinen on valmis, mutta pitäisi se toinen vielä tehdä.. Sen sijaan aloitin Shedirin (pdf) kaveriksi FBS:lle, mutta se onkin ihan sallittua. Mulla ei meinaan ole kauheasti pipoja. Haluaisin myös aloittaa jo tuon aiemmin mainitun Shalomin sekä polvimittaiset baijerilaiset, äiskällekin pitäis tehdä jotain synttäriksi ja iskälle ne hiton huovutetut tossut, joista piti tulla joululahja, mutta en tiedä ehtiikö synttäreiksikään (23.2.)!

Ja muihin aiheisiin: sain tänään kivaa postia!

3265820537_106c5a6c86.jpg

Lotta järjesti suuret myyjäiset ja mää ostin nää! Mun ekat oikeet silmukkamerkit! Aivan ihanat! Mukana oli myös namu, jolla sai suun makeaksi :) Kiitos kaupoista vielä kerran! :) Nyt vain pitäis päästä testailemaan noita ;) Rasittavaa, kun kameran aika-asetukset on ihan persiillään, eikä niitä muista joka välissä korjata. Nää kuvat on kyllä ihan tänään tai eilen otettuja...

Joo, en muista oliko mitään muuta asiaa, joten tässäpä tämä tällä kertaa. Vois yrittää jotain saada valmiiksikin asti, edes sen yhden sukan! Mukavaa maanantaita! :)