Sain juuri valmiiksi jo kolmannet Kertut, tällä kertaa vihreät. Eikä nämä kyllä viimeiseksi pariksi jää, pakko tehdä vielä ainakin vaaleanpunaiset! :) Tämä on niin kiva ohje, nätti pitsikuvio. Ja kun tuota Seiskaveikkaa tuppaa olemaan lankavarasto pullollaan, niin niistäkin saa tehtyä muutakin kuin jotain tylsiä perussukkia. Aikaisemminhan olen tehnyt keltaiset ja punaiset Kertut.

2592568150_6bb84133b1.jpg?v=0

Ohje: Uhoavan Gnun blogista, kiitos taas kerran!
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Menekki: 108g

Nämä sukat tein koossa L, aikaisemmat ovat S/M-kokoa. Näihin tein "ohjeenmukaisen" sädekavennuksen, eli joka sukissa on ollut erilainen kavennus :) Lisäksi tein ranskalaisen kantapään, kun se on niin kiva. Tuntuu ehkä vähän "oudolta" jalassa, mutta jospa se on vain tottumiskysymys..

Nämä menevät siis mummulleni synttärilahjaksi, kun hän täyttää ensi viikon lauantaina 80 vuotta. Sitä huivia en sitten varmaan annakaan, kun en ole vieläkään edes aloittanut. En oikein keksinyt sopivaa mallia, lankaakaan ei valmiina ollut, enkä ole kerennyt lankakauppaan. Olisihan tässä vielä toki reilu viikko aikaa, joten en ole vielä haudannut ajatusta kokonaan.

Mitähän sitä seuraavaksi aloittaisi.. Onhan noita keskeneräisiäkin, mutta jostain syystä ne eivät oikein puhuttele :P Noilla hyväntekeväisyyteen menevillä sukilla ei edes ole kiire, kun niitä vasta syksymmällä aletaan toimittaa uusille omistajilleen. Haluaisin kovasti tehdä toiset Söderat, langatkin niihin jo on, mutta haluan ensin ratkaista sen löysien silmukoiden ongelman. En halua aloittaa koko työtä, jos sama ongelma vaan jatkuu, enkä osaa korjata sitä. Ärsyttävät rumat lörpöt nurjat silmukat :( Tallinnan reissulta ajattelin ostella ainakin lankaa sitä Revontuli-huivia varten, mutta myös Zetor haluaisi puikoille, mieluiten useampikin. Lisäksi haluaisin jonkin mustan boleron tai hihattimen tai vaikka molemmat. Voi vitsi kun olisin rikas, niin voisi toteuttaa kaikki unelmat ;D

2591728509_2726a9c557.jpg?v=0

Oikein hauskaa juhannusta kaikille! Toivottavasti muualla Suomessa paistaa aurinko, kun täällä meillä päin on harmaata ja sateista!

ps. Kiitos edellisen postauksen huivikommenteista! :) Niin ja Sanna, en palanut KIPissä ollenkaan, kun istuin selkä aurinkoon päin. Huomasin tosin, että mullakin kämmenselät ruskettuivat, näkyy oikein rajat hihojen reunojen kohdalla :D