Otsikon mukaisesti mitään kovin suurta ei ole täällä saatu valmiiksi asti, vaikka kovasti on puikot suihkineet. Ajattelin kuitenkin tulla esittelemään nämä vähäisetkin työt, ettei ihan vaivu hiljaiseloon tämä blogi.

Ohje: Vaaka-tilkku
Lanka: Novita Puro Batik (886)
Puikot: 3,5 mm
Menekki: 36 g

 

Halusin kokeilla tätä uutta Puro Batik -lankaa, mutta kaikki saatavilla olevat värit olivat mielestäni kamalia. Paitsi ehkä se ruskeasävyinen. No, jokatapauksessa, en halunnut alkaa tekemään tästä langasta mitään isompaa projektia, joten ostin yhden kerän tiskirättikokeilua varten. Vielä en ole päässyt rättiä testaamaan, mutta olen lukenut, että keinokuiturätillä pitäisi pölyjen lähteä helposti.

 

Ohje: Vaaka-tilkku
Lanka: Novita Luxus Cotton (605, 308)
Puikot: 4 mm
Menekki: yht. n. 67 g

Nurkissani pyöri jämänöttönen tuota vihreää Luxus Cottona edellisen tiskirättiprojektin jäljiltä. Ostin kaveriksi beigeä lankaa ja hyväksi havaitun ohjeen avulla halusin käyttää molemmat viimeiseen metriin. Mukavan pehmeät näistä ainakin tuli ja hyvin pyyhki, kun päivällä testasin.

Merkittäköön tähän itselle muistiin, että tässä kuussa olen tähän mennessä ostanut lankaa 550 grammaa, joista osa tosin SNY-neulomuksia varten. Tässä esiteltyjen neuleiden lisäksi about 62 grammaa on kulunut salaisiin neulomuksiin, jotka paljastuvat kevään mittaan.

Omalta Salaiselta Ystävältäni tulleen kortin myötä haluan toivottaa kaikille

MUKAVAA YSTÄVÄNPÄIVÄN ILTAA!