Päätin ottaa keskiviikon punnituspäiväksi. Viime keskiviikkona vaaka näytti lukemaa 70,1 ja nyt 69,2. Ei mikään älyttömän suuri pudotus, mutta onhan tuo lähestulkoon kilo jo ihan hyvä saavutus.

Viime viikon liikunnat menivät vähän poskelleen. Maanantaina kävin vatsa-peppu-reisi-jumpassa ja torstaina oli tarkoitus mennä pumppiin. Paikalle päästyäni kuitenkin huomasin, että sali oli aivan täynnä, eikä tarvittavia välineitä (step-lauta, puntit, tanko) riitä kaikille. Päätin lähteä kotiin, kun otti niin kovasti päähän. Mitä järkeä olisi edes ollut jäädä. Lisäksi ihmettelin vähän, miksi aikaisemmin saliin päässyt kaverini ei ollut varannut minulle paikkaa. Niin minä ainakin olisin tehnyt. No eniwei, viikonloppuna oltais haluttu mennä hiihtämään, mutta se on vähän hankalaa ilman lunta. Sunnuntaina kävelylenkki puolestaan jäi väliin, kun ei yksinkertaisesti keretty. Ai niin, lauantaina käytiin sentään uimassa vähän aikaa, mutta uimahalli oli niin täynnä, ettei sinne kunnolla mahtunut. Pitää mennä joskus paremmalla ajalla.

Tällä viikolla olen käynyt jo jumpassa ja nyt olisi myös tarkoitus mahtua sinne pumppiin. Menen vaikka tuntia aikaisemmin sinne odottelemaan, että varmasti mahdun saliin ja välineitä riittää. Tuo pumppi olisi niin hyvää harjoittelua, varsinkin kun muuten noissa jumpissa ei käsilihaksia tule treenattua juurikaan. Lisäksi on tavoitteena käydä ainakin yhdesti kävelyllä ja ehkä jopa hiihtämässä, jos tuo lumitilanne vielä vähän paranisi.

Sykemittariini voi laatia oman henkilökohtaisen treeniohjelman/-suunnitelman. Olen asettanut tavoitteekseni 4 harjoituskertaa viikossa, niiden kesto yht. 3h ja kaloreita tulisi kuluttaa 900. Mielestäni tuo on ihan realistinen. Jos onnistuu saavuttamaan tavoitteensa, sykemittarin näyttöön ilmestyy pokaali joka pysyy siinä koko viikon! :D Kannustaa yrittämään taas seuraavallakin viikolla pokaalin ansaitsevaan suoritukseen.

Syömiset olivat viimeviikolla ihan hyvät. Viikonloppuna vähän herkuteltiin, mutta sen olen sallinut itselleni. Kaupasta tarttui mukaan enemmän vihanneksia, ja pyrin syömään pienempiä annoskokoja. Toivottavasti nämä auttaisivat, en millään jaksaisi alkaa laskemaan mitään kaloreita tai pisteitä...