Ensinnäkin, kiitos suunnattomasti Letulle ja Pirjo-Riitalle saamastani tunnustuksesta!
Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Tämä on ensimmäinen koskaan saamani tunnustus, ja tulin siitä todella hyvälle mielelle :) Monesti, kun näitä tunnustuksia on jaeltu ympäri blogisfääriä, on tullut tunne, että eikö tästä minun blogistani kukaan tykkää. Siksipä haluankin ehdottomasti jakaa tämän myös eteenpäin, sillä oli kiva saada tunnustus, ja on tylsää, jos hyvää mieltä ei jaa eteenpäin. Toistaiseksi en vain ole osannut päättää, että kenelle tämän antaisin. Palaan siis asiaan sitten, kun olen päätökseni tehnyt. Kiitokset vielä kerran Letulle ja Pirjo-Riitalle!


Toiseen asiaan: olen tänä vuonna mukana Lapaskuussa! :) Sukkasadon jälkeen on kiva päästä lapastelemaan, ja omia luomuksiani esittelen Tumpputuvassa. Sukista puheen ollen, yhdet on vielä puikoilla! Kauhealla kiireellä koitan saada ne tämän illan aikana valmiiksi, vaikka tiukkaa tekee, kun kyseessä on miehen sukka, kantapää vasta tulossa ja puikot 2,5 mm. Mutta vielä en lannistu ja loppuun asti painetaan täysillä! ;D Lapasiin siirryn sitten puolen yön jälkeen ;) Mies on viihteellä ja lupauduin hakemaan hänet yöllä kaupungista. Mitä sitä turhia nukkumaan odottelun ajaksi, vaan lapaset heti puikoille! Rattoisaa perjantaita kaikille, täällä sataa muuten lunta! :)