Mies lähti aamulla puuhommiin, joten mulla on koko päivä aikaa keskittyä käsityöhommiin. Toisesta Söderasta puuttuu enää kuusi mallikertaa ja molemmista sen jälkeen joustinneuleet. Neulominen sujuu rattoisasti tutustuen samalla käsityöblogien sankkaan viidakkoon. Tavoite on saada sukat tänään valmiiksi, jotta pääsen huomenna ostamaan vielä satiininauhat koristeeksi.

Ensimmäisen sukanhan olin jo tehnyt valmiiksi, mutta varren alussa tehty virhe, rumat lisäykset ja löysät nurjat silmukat saivat minut purkamaan vartta ainakin 25 mallikerran verran. Aluksi vähän kirpaisi, mutta oli se sen arvoista. Osa nurjista silmukoista jäi edelleen löysiksi, vaikka kokeilin ties mitä estääkseni ne. Eivät kuitenkaan ole niin rumat kuin ne aikaisemmat, joten olkoon. Toivottavasti seuraaviin sukkiin mennessä keksin jonkin niksin, joka estäisi nuo löysät nurjat silmukat etenkin kiertäen neulotun oikean silmukan oikealla puolella...

Kaivelin kätköjäni ja löysin tarpeeksi puikkoja, jotta pystyinkin tekemään kahta sukkaa yhtä aikaa, se kun vaatii seitsemän puikkoa per sukka :D Puikot oli saatava tiettyihin kohtiin neuleessa, ja neljällä puikolla neulominen ei tuntunut hyvältä. Joten ei muuta kuin tikuttelemaan näillä moninaisilla puikoillani, että huomenna pääsen esittelemään noita ihanuuksia valmiina :)

2410143570_b35cf31153.jpg?v=0
Puikkoviidakko