Slipoveri on valmis, jihuu! Kiva saada välillä jotain isompaakin valmiiksi, varsinkin kun se jonkun aikaa kerkesi jo pölyttyä ja karvoittua laatikossa. Painottaisin erityisesti sanaa karvoittua. Vaikka slipari ei ole kertaakaan tätä ennen vielä päällä ollut, on se ihan täynnä kissankarvoja. Mihin ikinä työn hetkeksi laskeekaan, on sen päällä joku makoilemassa, ennen kuin ehtii kissaa sanoa.

1328370.jpg

Ohje: Novita 5/2003, nro 21
Lanka: Novita Isoveli
Puikot: 6mm
Menekki: 361g

Hovikuvaajani on tähän aikaan päivästä töissä, joten jouduin tyytymään kameran itselaukaisijalla otettuihin kuviin. Vähän varjoinen tuo yläosa, mutta eiköhän tuosta jonkinlaisen käsityksen saa. Tämä työhän on aloitettu jo joulukuussa ja erinäisten syiden takia valmistuminen on viivästynyt. Tykkään kyllä tosi paljon tästä, vaikka onkin yksinkertainen malli. Ohjetta en noudattanut ihan orjallisesti, sillä en tehnyt taskua, poolokaulusta, enkä ainaoikeaa hihansuissa. Kaula-aukon sävelsin omasta päästä, ja ihan hyvähän siitä tuli. Tarkoitus oli tosin tehdä vähän isompi tuosta kaula-aukosta, mutta menee se tuollaisenakin. Hihansuihin ja kaulukseen tein samaa 1o kiertäen, 1n -neuletta, kuin helman resoriinkin. Slipoveri voisi olla vähän tyköistuvampi, mutta toisaalta, jääpähän ylimääräiset uimarenkaat enemmän piiloon, eikä tarvitse koko ajan vetää vatsaa sisään :P

Tuota kyseistä lehteä, mistä ohje on otettu, minulla ei enää ole, vaan otin siitä kopion. Näin jälkeenpäin aloinkin ihmettelemään, kun en voinut sitä enää tarkistaa, että miten lehden numero voi olla 5/2003. Onko Novitalta aikaisemmin ilmestynyt useampi lehti vuodessa? Tuon aikaisia lehtiä ei edes Novitan sivuilta löytynyt, vaan ensimmäinen taisi olla Syksy 2003. Onko jollain tietoa asiasta?

No niin, nyt kun sain slipoverin valmiiksi, saan siis aloittaa jotain uutta :) Miehen pipo on kyllä vielä kesken, mutta sen saan perjantaihin mennessä valmiiksi. Jos tänään aloittaisin ne Kertut, ehtisivät nekin todennäköisesti kuun loppuun mennessä valmistua. Olisi kiva aloittaa uusi kuukausi puhtaalta pöydältä (sitä kirottua kietaisujakkua lukuunottamatta..).