Käväistiin miehen vanhemmilla kylässä, ja sain mukaani muuttolaatikollisen käsityölehtiä, jotkut jopa vuodelta 1970! Suurin osa lehdistä oli kuitenkin 80- ja 90-luvuilta, enkä niistä kovin montaa mieluista ohjetta löytänyt. Yllättävän moni lehti päätyi kuitenkin "kyllä"-pinoon, eli tekemistä riittää edelleen :)

Pääasiassa etsin vauvaneuleohjeita, sillä haluaisin tehdä jotain kaverini n. kuukausi sitten syntyneelle tytölle. Voihan niitä neuleita tehdä myös omaan talteen tulevaisuuden varalle; eihän sitä tiedä, milloin niitä tarvitsee ;) Muutamasta lehdestä löysin neulotun kastemekon ohjeet, ja päätinkin, että sellaisen teen sitten joskus. Toivottavasti mies ei saa sydäriä, kun alan nyt jotain pikkunuttuja väsäämään :D

Itselleni ei ole koskaan tullut mitään käsityölehtiä. Nyt olen ajatellut liittyä Novita-klubiin, sillä jokunen lehti olisi kiva omistaa, vaikka netistä ohjeita löytyykin pilvin pimein. Lisäksi lehtiä tulisi sopivan harvoin, eikä hintakaan ole paha. Nyt kaipaisinkin klubilaisilta kokemuksia, eli kannattaako liittyä? Testasin klubia ilmaiseksi parin viikon ajan, ja silloin ainakin tarvittiin jotain neulepisteitä ohjeiden katsomiseen. Pisteitä oli käytössä viisi ja ne kului kyllä heti. Ei kai maksavalla asiakkaalla ole mitään tuollaisia pisteitä!?

muoks. Löysin myös eräästä lehdestä ohjeen tuollaiseen edellisen postauksen sukkaan, ja siinä neuvottiin myös se kärkikavennus. Taidanpa siis seuraavaksi tehdä ne sukat itselleni tuosta lopusta Nallesta.