Heinäkuun käsityösaldo jäi melko laihaksi, kun sain tehtyä vain Zetorin. Muitakin töitä oli toki puikoilla, mutten niitä saanut valmiiksi. Olimme maanantaista perjantaihin mökkeilemässä ja sinne lähti mukaan kolme työtä. Hame edistyi ihan kivasti ja Revontulenkin kanssa pääsin jälleen vauhtiin. Nämä hyväntekeväisyyteen menevät sukat olisin muuten saanut valmiiksi reissussa, mutta punainen lanka loppui kesken. Kotona kätköistäni löytyi onneksi lähes samanväristä lankaa, luultavasti myös seiskaveikkaa, ja sain tehtyä sukat loppuun. Sukkiin on käytetty Kerttujen jämälankoja, joten en millään olisi halunnut ostaa lisää lankaa jämätyön loppuunsaattamiseen.

2724105739_07bf170c42.jpg?v=0

Ohje: oma perussukka, 12s/puikko
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Menekki: 85g

Novitan sukkataulukon mukaan sukat ovat n. kokoa 34, mutta sopivat kyllä ihan hyvin myös omiin 39 numeron koipiin. Toivottavasti näillekin omistaja löytyy Venla-Apu ry:n kummiperheistä, joille siis OuNe:laiset ovat kesän aikan neuloneet ainakin sukkia, lapasia ja pipoja. Aikaa on vielä tämän kuun loppuun, joten yritän itsekin saada vaikka yhdet lapaset vielä aikaiseksi. Sitten on ainakin pakko mennä neuletapaamiseen viemään nämä neuleet eteenpäin ;)

muoks. Vaihdoin sivupohjaa. Harmittavasti jotkut kuvat aiemmissa postauksissa menevät reunan yli, mutta en millään jaksa nyt alkaa niitä pienentämään :(