1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

Matleena haastoi minut kertomaan kuusi asiaa itsestäni, joten täältä pesee:

1. Olen kovin kärsimätön ihminen. En millään jaksaisi odottaa asioiden tapahtuvan, vaan kaikki pitäisi saada nyt tai mieluiten heti.

2. Olen myös hyvin äkkipikainen ja temperamenttinen, jos sille päälle satun. Hermostun ja valitan herkästi, ja siitä tavasta pitäisikin päästä eroon. Olenkin yrittänyt opetella hengähtämään syvään ja laskemaan ainakin kymmeneen, jos meinaa savu nousta korvista.

3. En tykkää hoitaa (virallisia) asioita puhelimitse, vaan mielummin menen paikan päälle tai lähetän sähköpostia. Jos jostain syystä joudun soittamaan jonnekin, jännitän asiaa kovasti ja mietin tarkasti etukäteen, miten aloitan puhelun jne. Mies aina kuittaileekin, kun pitäisi vaikka mökki varata lomareissua varten, että haluaisinko minä soittaa ;P

4. Vieraammassa seurassa olen aika arka ja hiljainen. En halua kiinnittää huomiota itseeni, joten yleensä vain kuuntelen muiden juttuja. En myöskään halua puhua toisten päälle, joten sanon sanottavani, jos sattuu sopiva tauko keskustelussa. Tästä taustalla hymistelystäkin pitäisi pikku hiljaa pyrkiä eroon...

5. Olen huono hoitamaan huonekasveja tai puutarhaa. Vain sinnikkäimmät kasvit selviävät, eli ne, joille ei ole niin nöpönuukaa veden/lämmön/valon määrä. Jostain syystä en vain osaa, vaikka kovasti haluaisin ja yritän. Meillä on iso piha, jonne saisi kauniita kukkaistutuksia ja pensaita, mutta en jaksa hoitaa niitä. Jospa ensi kesänä yrittäisin tsempata...

6. Juon aivan järkyttäviä määriä kokista, tarkemmin sanottuna CocaCola Zeroa. Ostetaan yleensä 4 x 1,5 litran pakkaus viikonlopuksi ja toisinaan viikolla toinen samanmoinen. Ja hampaat kiittää! Onnkesi suositaan tuota sokeritonta versiota ihan jo olosuhteiden pakosta. Uudenvuodenlupauksemme onkin vähentää kolajuoman kulutusta edes puolella, eli vain kaksi pulloa / viikonloppu. En tiedä mistä tämä kolariippuvuus on saanut alkunsa, kun ennen join limsaa ehkä jouluna, uutena vuotena, vappuna ja juhannuksena.

Vaikka vihaan tätä seuraavaa lausahdusta, niin sorrun siihen itsekin: en nyt haasta ketään erityisemmin, sillä olen nähnyt tämän jo niin monessa blogissa. Ota haaste vastaan, jos haluat, ja ilmoita siitä, niin käyn stalkkaamassa sinun vastauksesi :)

No niin, tulinpahan minäkin testaamaan tätä uutta vuodatusta. Tosi kiva homma, että nyt saa kirjoituksen liitettyä useampaan kategoriaan samanaikaisesti. Pitääkin jossain välissä muokata noita vanhempia kirjoituksia. Lisäsin myös uuden sivun lemppareista ja inhokeista SNY:tä ja muitakin vaihtoja ajatellen. Olisin halunnut muokata myös blogin ulkoasua, mutta en löytänyt vielä mieleistä sivupohjaa. Tai yhden löysin, mutta koodia ei enää löytynytkään. Toivottavasti vika oli vain vuodatuksessa, ja koodiin pääsee käsiksi, kunnes kaikki uudistuksen aiheuttamat bugit on korjattu.

Nyt sitten vaan tallennetaan ja katsotaan, että miltä tämä näyttää ;)