Vaaleanpunaiset palmikkosukat ovat nyt valmiit ja sen kunniaksi piti näin keskellä yötä tulla laittamaan blogiinkin kuva.

1054876.jpg

Silmukoita on 13 puikolla. Edessä neljä palmikkoa, leveys neljä silmukkaa. Vasemman sukan kärkikavennukset on tehty neulomalla puikon lopussa kaksi silmukkaa oikein yhteen, toisessa sukassa puolestaan puikon alussa on tehty ylivetokavennus. En ole koskaan tehnyt tuollaisia kavennuksia sukkiin. Yleensä olen suosinut sädekavennusta, sillä se on huomaamattomampi. Kyllähän noistakin ihan hyvät tuli.

Nämä sukat päätinkin pitää itselläni, vaikka alunperin oli tarkoitus antaa ne äidille joululahjaksi. Kyllähän se näitä jo kinusi itselleen, joten täytyy tehdä lahjasukista sitten samantyyliset. Myös miehelle suunnitellut villasukat vaihtoivat omistajaa, sillä annoin ne iskälle isänpäivälahjaksi.

Seuraavaksi olisi tarkoitus aloittaa tekemään iskälle kynsikkäitä joululahjaksi. Ajattelin tehdä ne kaksinkertaisesta seiskaveikasta, jotta olisivat vähän paksummat ja kestävämmät. Pitänee tonkia tuota lankavarastoa, ja katsoa minkä värin valitsisi sen vaaleansinisen kaveriksi.

muoks. Jujulle ja muillekin tiedoksi, että sukat ovat 7 veljestä -langasta, kun en ole sitä näköjään maininnut. Enhän minä mitään muita lankoja juuri käytäkään ;)