Jospa sitä jaksaisi tänne omaankin blogiin päivittää Lapaskuun säälittävän saldon. En todellakaan saanut valmiiksi haavistolaisia, enkä sen puoleen siililapasiakaan. Sen sijaan aloitin sunnuntaina pieniä lapsen lapasia seiskaveikasta, ja sainkin ne valmiiksi päivän aikana. Saapa nähdä mahtuuko nämäkään kellekään. Peukut puolestaan on jättimäiset. Nyt muistankin, miksi en tykkää lapasten teosta: niistä tulee aina väärän kokoisia!

3072074402_d0c1484d56.jpg?v=0

Ohje: muuten omasta päästä, mutta mittasuhteisiin katsottu apua täältä
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm
Menekki: 26 g

Lapaskuu ei siis mennyt ihan putkeen. Tavoitteena oli tehdä muutamat haavistot ja kaikki joululahjoiksi aiotut käsineet. Sen sijaan tein sukkaa ja eräänlaista päähinettä. Mutta ei se niin vakavaa ole, ensi vuonna paremmalla onnella.

Sain muuten eräältä ihanalta ihmiseltä Vihervaaran ohjeen! Mallitilkkuakin tein jo, ja alkoi tuntumaan, että olenkohan sittenkin haukannut liian ison palan.. Oli pakko ottaa seiskan puikot, että sain tiheyden jotenkuten täsmäämään. Lopputulos on melko reikäinen joitakin osin :( Pitäisköhän nuo palmikon oikeat silmukat neuloa kiertäen vai ei..?

Nyt takaisin neulomusten pariin. Pitää koittaa saada tuo "päähine" valmiiksi ennen huomista, kun ei sen kanssa kehtaa enää näyttäytyä töissä. Eräs miespuolinen henkilö nimittäin kommentoi viimeeksi, että on pettynyt, kun se ei vielä ollut valmis :D Pitää siis yrittää huomiseksi saada jokin toinen työ mukaan :D