Tällä kevennyspuolella onkin ollut vähän hiljaista viimeaikoina. En ole paljon jaksanut päivitellä, kun ei ole ollut mitään kerrottavaa. Tosin eipä tuo vaaka nytkään näytä kuin 200g vähemmän kuin viime viikolla.

Nyt pitäisi jostain saada motivaatio takaisin. Liikuntakerrat on vähentyneet, eikä niin paljon jaksa enää kiinnittää huomiota siihen, mitä sitä suuhunsa laittaakaan. Jumpat alkoivat jälleen viikon tauon jälkeen, joten jospa se auttaisi skarppaamaan tuon ruokapuolenkin suhteen. Ehkä pitäisi nostaa ne mun "motivaatiofarkut" johonkin seinälle roikkumaan, niin tavoite olisi vähän konkreettisempi :D

Ärsyttää, kun se torstain pumppi on aina niin täynnä. Vie iloa siitä liikkumisesta, kun koko ajan saa vilkuilla ympärilleen, ettei vain huitaise ketään puntilla tai potkaise päähän :/ Pitäisi jotain muuta kehitellä sen tilalle. Ehkäpä voisin alkaa käymään miehen kanssa salilla, kunhan se nyt saa aikaiseksi hommata kortin sinne. Uimapukukin pitäisi edelleen ostaa, jotta voisin käydä uimassa.

Parin viikon päästä lähdetään viettämään hiihtolomaa Rukan lähelle, joten siellä tulee varmasti liikuttua. Laskettelemassa käydään varmaan vain yhtenä päivänä, mutta hiihtämässä sitäkin enemmän. Mies suunnittelee jo jotain 15 kilometrin lenkkejä, apua!