Kappas, olen näköjään esitellyt edellisen valmiin työn tasan viisi (!) kuukautta sitten. Senkin jälkeen on valmistunut yhtä jos toista, mutta kesän hääjärjestelyt ja syksyn pimeys ja sitä kautta huonot kuvausolosuhteet ovat viivästyttäneet bloggausta. Nyt olisi tarkoitus alkaa purkamaan sumaa, kunhan minä, kamera, päivänvalo ja mahdollisesti jopa kuvaaja satuttaisiin samaan aikaan paikalle. Esittelyä odottaa mm. Aura-huivi (pitäisi myös pingottaa), muutama kirjanmerkki ja tiskirätti sekä Sukkasadonkorjuun hedelmät. Paha vain, että kaikki sukat on neulottu punaisesta Nalle Colorista, joka ei ole maailman helpoin väri kuvata.

Eilen valmistui kuitenkin Sukkasadon neljänneksi pariksi ja isänpäivälahjaksi aiotut, mutta motivaation puutteen takia kesken jääneet sukat.

Ohje: Omasta päästä
Lanka: Novita 7 Veljestä ja 7 Veljestä Raita
Puikot: 3,5 mm bambut
Langan menekki: 145 g

Varressa aluksi 2o 2n -joustin. Muutamien kerrosten jälkeen 3o 1n, joka jatkuu kantapäässä ja jalkapöydän päällä. Kärjessä nauhakavennus. Peruskauraa siis. Taisin neuloa ekaa kertaa tuota 7 Veljestä Raita -lankaa ja taitaa samalla jäädä viimeiseksi, toki jämänöttönen on johonkin tuhottava. Ensinnäkin valkoinen osuus oli kovin p*skaisen väristä ja väriosuuksien pituudet vaihtelivat huomattavasti. Niinpä toisen sukan varsi ja terä ovat kerroksen-pari lyhyemmät kuin toisessa sukassa. Mielestäni se on pienempi paha kuin se, että raidoitukset eivät olisi menneet edes joten kuten symmetrisesti ennen kantapäätä ja kärkikavennuksia. Mutta eiköhän nämä kumisaappaassa käytettäviksi sovi ihan hyvin. :)

Tällaista tänne tällä kertaa, yritän palailla linjoille taas piakkoin!