Kesä on taas vähän lähempänä, kun huhtikuu vaihtui toukokuuksi. On siis aika summata viime kuun aikaansaannokset, joita ei kovin montaa ole. Töitä valmistui vain kolme kappaletta, uusia aloitettiin sitäkin enemmän.

Lankavaraston koko 31.3. oli 10 077 grammaa.

Huhtikuussa:

  • sain lankaa 1 460 g (!!)
  • ostin lankaa 1 350 g (!!!)
  • kulutin 147 g

Lankavaraston koko 30.4. oli n. 12 740 grammaa.

Kääk! Itsehän ostin kilon Mamboa Vihervaaraa varten, neljä kerää Rose Mohairia äitin huiviin, yhden kerän Bambua tiskirätteihin ja kerän Virkkauslankaa virkkauskokeiluihin. Sny:ltä sain kerän Kotiväkeä, muut saadut grammat ovat äitin Tallinnan reissun tuloksia. Niitä olen kuluttanutkin jo yhden Revontulen verran, mutta sen sain valmiiksi vasta tänään. Muuten huivi olisi valmistunut jo keskiviikkona, mutta hoksasin pienen virheen, jota ei välttämättä muut olisi huomanneet, mutta pakkohan se oli kuitenkin purkaa. Purkuun meni n. yksi reikäkerrosten välinen alue muutamaa kerrosta ennen loppua. Nyt pitäis laittaa huivi huuhteluainekylpyyn, jotta pääsen huomenna esittelemään siitä tarkemmat speksit. Seuraava Revontuli hyppäsi myöskin puikoille, tällä kertaa sateenkaarenkirjavasta Viron villasta. Revontuli on soppeli jääkiekonkatsomisneule ja ajattelinpa ottaa sen myös sunnuntaiseen neuletapaamiseen.

Huomenissa siis toivonmukaan esittelyssä harmaasävyinen Revontuli, jos vain saan sen pingotettua ilman hermojen menetystä. :D Se on morjens!