Tässäpä nyt sitten ne ensimmäiset sukat, joiden oli tarkoitus mennä salaiselle ystävälle. Näittenkin kanssa sai muutamaan kertaan säätää, kun aluksi aioin tehdä Kai-Meit. Kerällä lanka näytti ihan hyvältä, eikä liian kirjavalta, mutta loppujen lopuksi mallikuvio ei erottunut mielestäni tarpeeksi. Niinpä purin teräosan pois, ja jatkoin jalkapöydän päällä samaa 3 o 3 n -joustinta, mitä varressakin. Lopuksi tosiaan huomasin, että toinen sukka oli tiukempi, joten purin taas kerran yhden teräosan. Varsi sai luvan kelvata. Mutta vihdoin ovat nämäkin valmiit, ja nämä pidän kyllä ihan itselläni!

Ohje: 66 silmukkaa, ranskalainen kantapää, nauhakavennus
Lanka: Austermann Step (0142)
Puikot: 2,25 mm
Menekki: 71 g

Silmukkamäärä ja varsi on siis Kai-Mein ohjeen mukaan tehty, mutta loput improvisoin omasta päästä. Näitten ohuempien lankojen kanssa saakin säätää vähän enemmän, kun ei ole niin paljon kokemusta niistä. Ei välttämättä heti ensikokeilulla mene silmukkamäärät kohdalleen. Mutta olen kyllä entistä enemmän ihastunut ohuilla langoilla neulomiseen! Eikä se edes ole kovin paljon hitaampaa puuhaa, viimeinenkin uusiksi neulottu teräosa syntyi parissa illassa, enkä edes neulonut hampaat irvessä.

Lopuksi vielä kuva ennen ja jälkeen pingottamisen. I love my new succaplokkis! Nuo jälkimmäiset kehtaisi antaakin jollekin, ensimmäiset ovat vähän epämääräisen näköiset...

Viimeinen SNY-pakettikin oli löytänyt perille, siitä lisää seuraavassa postauksessa!