Hirveä himo aloittaa koko ajan jotain uutta, vaikka keskeneräisiäkin on ihan tarpeeksi. Joku niistä pitäisi saada valmiiksi ennen uuden työn aloittamista, ja todennäköisesti se on tuo Fifi. Sitäkään ei kyllä jaksaisi enää tehdä, kun ei ole tietoa sen kohtalosta. Menee tuo kuitenkin telkkarineuleena, kun sen neulominen ei ole mitään ydinfysiikkaa. Liian pieneltä tuo nyt vaikutti, vaikka onkin ohjeenmukaiset 22 ruutua leveyssuunnassa. Tehdään siis vielä lisää ja lopetetaan viimeistään sitten, kun lanka loppuu.

Kirjastosta tuli viesti, että varaamani Knitting Vintage Socks -kirja on noudettavissa. Miehellä on nyt pankissa tapaaminen, joten sen on parasta tulla kotiin ajoissa, että ehdin kirjastoon! Ravelrystä bongasin myös yks päivä edullisen kirjakaupan, Book Depositoryn. Laitan tilauksen heti menemään, kunhan saan rahaa. Taitaa tuonne Visakin käydä, mutta ei viitsi antaa pikkusormea, sen tietää miten siinä käy.

Kiitokset kaikille edellisen postauksen sukkakommenteista ja erityiskiitos Lotalle suomennosavusta! Tiedänkin kenen puoleen kääntyä, kun kohtaan ongelmia Nancy Bushin sukkien kanssa ;)

muoks. En ehtinyt kirjastoon :( Blogilistakin herjaa haamupäivityksistä, joten pahoittelut, jos niitä tosiaan on tullut/tulee. En tiedä missä on vika.