Olen jo pitkään halunnut tehdä baijerilaiset. Eilen sain päähänpiston, että ne on aloitettava asap. Minulla ei kuitenkaan ollut tarkoitukseen sopivaa lankaa varastoissani, joten loputtomalta tuntuvan yön jälkeen päätin aamulla lähteä polkemaan lankakauppaan, tuulta ja tuiskua uhmaten (miten voikaan olla vastatuuli, polki sitten mihin suuntaan tahansa?). En ole kovinkaan perillä näistä "lankakaupan langoista", sillä kuten aiemminkin olen jo maininnut, olen keskittynyt lähinnä noihin Novitan lankoihin. Ravelryä selatessa huomasin, että jotkut olivat tehneet omat baijerilaisensa SandnesGarnin Lanettista, joten päätin itsekin kokeilla sitä. Kuvan Janne on samaa sävyä edellisessä postauksessa esiteltyjen kanssa. Päätin ostaa sitä vielä yhden kerän varmuuden vuoksi, kun en tiedä miksi ne isona haluavat, eikä olisi kiva, jos lanka loppuisi kesken.

2394925545_9fe2637446.jpg?v=0

2392988505_479cf8bd7f.jpg?v=0

Teddyn ostin puolestaan viikonloppuna Tokmannilta. Siitä olen päättänyt tehdä pipon ja lapaset kaveriksi huiville, jonka teen edellisen postauksen Kitten Mohaireista. Ensin pitäisi vaan löytää se ohje huiville, enkä ole etsinnöistäni huolimatta löytänyt vielä mitään kivaa :(

Ajattelin oikeasti pitää nyt pientä taukoa tuhlaamisesta. Vaikka eihän lankoihin sijoittaminen koskaan mitään tuhlaamista ole! ;) Mutta kuitenkin. Kun en ole viimeisen kuukauden aikana saanut mitään valmiiksi, niin jos koittaisi ensin kuluttaa noita vanhoja lankoja, ennen kuin hamstraa uusia. Vaikka nuo Lanettithan oli ihan PAKKO ostaa, mutta jos tosiaan koittaisi saada ensin nämä entiset projektit valmiiksi.

Baijerilaisten tehtävä on muuten toimia motivaatiotyönä, eli motivoida tekemään muut keskeneräiset valmiiksi. Eli kun teen vaikkapa Söderaa x cm, saan tehdä baijerilaista y cm :D Muuten nuo keskeneräiset jäävät pölyttymään laatikon pohjalle, kun keskityn vain baijerilaisiin. Tosin mistäs sitä tietää, kuinka pitkälle pääsen noiden kanssa. Tämä on nimittäin ensimmäinen työ, jonka neulon englanninkielisestä ohjeesta. Onneksi löysin hyvän sanaston, josta saa paljon apua, joten eiköhän se onnistu :)

Ps. Raidallinen sukka on piakkoin valmis, ehkäpä huomenna jo saadaan kuvia. Tai vaikka tänään, kun nykyään on onneksi niin valoisaa vielä illallakin.