Viime sunnuntaina päätin, että nämä sukat on saatava valmiiksi toukokuun aikana. Toisesta sukasta oli varren joustinneule neulottuna, ensimmäinenhän valmistui vähän aiemmin. Pari minuuttia sitten päättelin viimeisen langanpään, eli pysyin aikataulussani :) Koin lieviä kauhunhetkiä, kun luulin toista sukkaa liian pieneksi! Jalkaan laitettaessa se tuntui vähän tiukalta ja laskin jalkaterässä olevat palmikonkierrot. Ei voi olla totta, olen kaventanut liian aikaisin! Onneksi laskin uudestaan ennen kuin ryhdyin purkamaan, nimittäin sukat olivatkin ihan saman kokoiset. Toista olin vain kerennyt pitää jalassa jo sen verran, että se oli venynyt sopivaksi. Huh, kun säikähdin :D

2538503804_2230a3ec9f.jpg?v=0

Ohje: Bayerische socks
Lanka: Sandnes Garn Lanett
Puikot: 2mm
Menekki: 92g

Värit on enemmän kohdallaan tuon aiemman postauksen kuvissa. Näissä kuvissa näyttävät liian vaaleilta
 ja hailakoilta.

2537685487_40a9968c00.jpg?v=0

Nyt pitää lähteä pihahommiin, mutta illemmalla on pakko saada Sagittaria puikoille :) Käyn lisäilemässä sen sitten tekeillä olevien töiden listaan ja ehkäpä vilautan kuvaakin. Aurinkoista lauantaipäivää!

Muoks. Unohdin vallan mainita, että Lanett on ihanan pehmeää lankaa. Ehkä ei kuitenkaan paras valinta tällaiseen työhön, missä jatkuvasti käännetään ja väännetään. Lanka kun tuppaa vähän ikävästi halkeilemaan. Tuota vihreää jäi vielä kokonainen kerä, siitä pitää kyllä tehdä myös jotain kivaa :)