Sainpahan aikaiseksi punnita kaikki lankavarastoni kokonaiset kerät ja vajaat nyssäkät. Yhteenlasketut puntarinlukemat tuottavat lopputulokseksi 9580 grammaa lankaa :o Lukema saattaa jonkin verran heittää todellisesta määrästä, kun osan keristä punnitsin vyötteineen ja punnitushetkellä keskeneräisissä töissä kiinni olevat langat on lisätty laskuihin kerän kuvitteellisen painon (esim. 100 g) mukaan, vaikka todellisuudessa kerä saattaa painaa enemmän/vähemmän. Olen aika yllättynyt tuosta grammamäärästä. Omasta mielestäni minulla ei edes ole paljon lankaa, sillä en ole hamstrannut sitä kilotolkulla villapaitoihin tai muihin suurempiin neuleisiin. Lankani mahtuvat pariin muovipussiin, yhteen pieneen pahvilaatikkoon ja yhteen kassiin. Kuvittelin lankaa olevan kaappien kätköissä noin nelisen kiloa, mutta todellisuudessa sitä on yli kaksi kertaa enemmän. Ihan kohtalaisesti sitä on vuoden aikana tullut hankittua, sillä ennen tätä aktiivisempaa neuleuraani (marraskuu 2007 ->) minulla oli vain muutamia jämäkeriä. Niinpä tästä lähtien ostan lankaa vain, jos minulla on sille joku tietty käyttökohde.

Kyseinen päätökseni joutui koetukselle heti eilen, kun surffailin sekä Priiman nettikaupassa että Tapion kaupassa. En kuitenkaan etsinyt mitään itselleni vaan Sny:lle! Lopulta tilasin kuitenkin myös itselleni kolme kerää sitä punaista Woolia Minttumaaria varten, kun sitä juuri oikean sävyistä punaista oli Tapion kaupassa vielä myynnissä. Sny:llekin sain kaiken tarvittavan hankittua. Olen ehkä vähän tylsä, kun suunnittelin etukäteen kaikkien pakettien sisällöt ja kerralla tilasin kaikki langat niitä varten. En kuitenkaan viitsi alkaa joka kuukausi tilailemaan nettikaupoista, sillä postimaksut tuovat kivan lisän laskun loppusummaan. Täältä oman paikkakunnan käsityöliikkeestä puolestaan tuskin löytäisi etsimäänsä. Innolla jo odotan helmikuuta, kun pääsee lähettämään ensimmäisen paketin :)

Tänään oli OuNe:n neuletapaaminen, jonne tällä kertaa pääsin menemään. Kiitokset seurasta kaikille mukana olleille! Vilkutuksia erityisesti Elinalle, jonka tapasin tänään ensimmäistä kertaa! Ollaan aikaisemmin viestitelty jonkin verran, tiedetään toisemme yhteisten "tuttujen" kautta :)

Ai niin, purin ne perhos- ja siililapaset, kun molemmat taisivat olla vähän liian pientä kokoa. Ja jotta töitä ei olisi liian vähän kerrallaan kesken, niin piti aloittaa Shetland Triangle -huivi (ravelry-linkki), kun sain kirjan kirjastosta hyppysiini ja lankakin oli jo valmiina odottamassa ;) Aivan ihana huivimalli, vaikka onkin tosi simppeli! Taidanpa tehdä toisen samalaisen heti perään, paitsi että mies haluaisi kuulemma sen kaulurinsa myöskin piakkoin.. Hirveä neulemania meneillään, kun tekisi mieli vaan neuloa, eikä illalla malttaisi mennä ajoissa nukkumaankaan! Onneksi on vielä kaksi päivää vapaata ;)

Joten pidemmittä puheitta toivottelen mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!