Alunperin tarkoituksenani oli tehdä tästä käsityöblogi. Sitten ajattelin, että voisihan sitä samalla kirjoitella jostain muustakin, varsinkin kun käsitöiden tekeminen on välillä aika kausiluonteista.

Painon pudottaminen on pitkään ollut suunnitelmissa, mutta en ole saanut otettua itseäni niskasta kiinni. Suunnittelen aina, että seuraavana maanantaina alkaa laihdutuskuuri, joka kuitenkin tössää aina johonkin tekosyyhyn. Ehkä tällainen julkinen raportointi antaisi vähän lisämotivaatiota ;) Ensin täytyisi hankkia se vaaka, niin tuloksia pystyisi vähän helpommin seuraamaan. Jos vaikka joululahjaksi pyytäisi. Avomies on päättänyt, että uuden vuoden jälkeen alkaa terveellinen elämä. Siitä alkaen voisin alkaa tännekin raportoimaan edistymistäni.

Sitten käsityökuulumisia: avomiehen toinen sukka tulee varmaan tänään valmiiksi. Tosin en ole enää varma, että kuka nuo sukat loppujen lopuksi saa. Isänpäivä olisi viikonloppuna, joten voisin ne oikeastaan iskällekin antaa. Sukat ovat harmaat perussukat, ohje omasta päästä. Kuvaa voisin laittaa, kunhan sukat valmistuvat. Jos osaan!

Vihdoin huomaisn, että mistä noita kategorioitakin voi luoda. Pikkuhiljaa oppii uusia juttuja tästä blogi-elämästä :D

muoks. Eipä taidakaan sukat valmistua tänään, koska lanka todennäköisesti loppuu kesken. Pitää katsoa, jos jaksaisi käydä kaupassa ostamassa täydennystä.