Tänään juhlistettiin miehen 30-vuotissynttäreitä (virallinen päivä 23.12.) ja meidän kihlajaisia miehen kummien (joille oli erityisen tärkeää päästä juhlimaan kihlajaisia, muuten emme olisi mitään juhlia asian kunniaksi järjestäneet) ja sisarusten kanssa. Eilinen päivä meni siivotessa ja leipoessa ja tämä päivä vieraita kestitessä. Neulomisaikaa ei jäänyt ollenkaan, joten pukkaa pientä kiirettä ja paniikkia. Huomisaamuksi olisi saatava valmiiksi pari lasten sukkia, ja ensimmäinen sukista on tällä hetkellä kiilakavennuksissa menossa. Ei muuta kuin turbovaihdetta silmään ja neulomaan! Onneksi huomenna on vapaapäivä ;) Edes lyhyiden yöunien toivossa harkitsen tosin sitäkin, että paketoin vain yhden sukan ja annan toisen vasta joulun jälkeen.

Joululahjaneuleista jäi muutenkin melkein puolet toteuttamatta - kahdet siililapaset ja yhdet kynsikkäät. Niiden suhteen olen luovuttanut jo ajat sitten, mutta yhdet huovutetut tossut olisi tarkoitus saada aikaan vielä ennen joulua. Jännitysmomentti piilee tosin siinä, että en ole koskaan huovuttanut yhtään mitään ja ensimmäisen kokeilun olisi mentävä putkeen, sillä ylimääräistä aikaa ei liiemmälti ole...

Lopuksi vielä itselle muistiin, että perhoslapasiin meni lankaa 72 g ja lapsen sukkiin 58 g. Ja niitä EI ole vielä lisätty kuun saldoon.