Kun neuloo polvisukkia ohuista puikoista ohuella langalla, ei valmista jälkeä synny kovin nopeasti. Tässä kuitenkin toinen parini Sukkasatoon.

SS101638.jpg?t=1223364130

Ohje: Highland Schottische Kilt Hose kirjasta Folk Socks by Nancy Bush
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 2,5 mm
Menekki: 214 g

SS101630.jpg?t=1223364395

Sukissa on tuommoinen käännettävä varsi, joten neulottavaa kertyi entisestään!

kavennukset.jpg?t=1223364277

Pohkeeseen tuli kivat kavennukset. Ja sukat ovat kyllä samanpituiset, mutta jotenkin tuo toinen aina valuu alemmas ja näyttää siltä kuin se olis lyhyempi :( Säikähdin jo aluksi, että en kai vaan oo tehnyt liian lyhyttä vartta toiseen! Kuten kuvasta näkyy, nilkoista sukat on ehkä vähäsen löysät. Melkein kaikkien sukkien kans sama ongelma.

SS101637.jpg?t=1223364328

Tässä kuvassa oli tarkoitus tarkemmin esitellä tuota mallineuletta, mutta kun menin pienentämään kuvan noin pieneksi, ei siitä saa enää mitään selvää :( Flickr ei toiminut, joten piti turvautua Photobucketin apuun, eikä siellä saanut enää kuvaa suurennettua takaisin entisen kokoiseksi. Tai sitten en vain osannut. Ja olipa muuten taas hankala koittaa ottaa omista koivista kuvia! Ei voinut kuitenkaan jäädä odottelemaan, että a) mies tulee töistä, koska sitten voi olla jo liian synkkää ja pimeää tai se ei osaa ottaa kunnollisia kuvia kuitenkaan tai b) on viikonloppu, sillä oli pakko päästä bloggaamaan heti!

Tuntuu, ettei osaa enää kirjoittaa mitään, kun edellisestä postauksestakin on melkein kuukausi :o Tämän jälkeen postaustahti taas vähäsen kiihtyy, kun puikoilla on sekä Söderat että Koiranputkisukat. Söderoiden kanssa iski taas pienoinen plääh, eikä huvittanut niitä tehdä ollenkaan. Niinpä aloitinkin nämä Highland Schottische Kilt Hoset (kiva nimihirviö). Sitten kun alkoi tuntumaan, ettei nekään ikinä valmistu, aloitin Koiranputkisukat :D Ensimmäinen sukka on valmiina ja nyt pääsen aloittelemaan toista, kun lankarulla vapautui. Teen ne siis näiden sukkien jämistä. Lisäksi ois tarkoitus tehdä vielä ainakin kahdet lapsen sukat ja Petäjä-sukat Ullasta (eri langasta tosin) ennen Sukkasadon loppua. Saas nähdä miten käy...