Tänään oli taas punnituspäivä. Vähän pelotti astella vaa'alle, kun edellisviikon liikunnat jäi aika vähiin ja herkuteltiinkin jonkin verran. Paino oli kuitenkin tippunut 0,8 kg eli on tällä hetkellä 68,4 kg.

Viime viikolla jäi tosiaan liikuntakerrat kahteen. Maanantaina kävin jumpassa, torstaina en päässyt pumppiin, kun mies oli töissä iltayhdeksään asti. Noh, päätinpä sitten pelata Wiillä nyrkkeilyä tunnin ajan, ja kaloreita kului 290! Keskisykekin oli 130-140:n tienoilla ja maksimi n. 170. Eli ihan tehokasta liikuntaa sekin oli :) Viikonloppuna tuli myös vähän herkuteltua.

Herkuttelu jatkui vielä maanantaina ystäväni Tupperware-kutsuilla ja eilen, kun miehen äiti oli antanut pannaria mukaan. Nyt pitää skarpata ja palata ruotuun. Tällä viikolla ei ole tullut liikuntaakaan harrastettua vielä yhtään :( Maanantaina olisi ollut jumppa, mutta skippasin sen noiden kekkereiden takia. Tänään ajattelin raahata miehen vaikka lenkille, ja huomenna olisi se pumppi. Se on kyllä tosi mukavaa ja tehokasta liikuntaa, mutta intoa latistaa hieman se, että sali on aina niin täynnä porukkaa. Huomenna ajattelin mennä tosi hyvissä ajoin sinne, että en taas jää ilman laitteita.

Katsotaanpa taas ensi keskiviikkona, että mitä lukemaa puntari sitten näyttää. Toivottavasti suunta on edelleen alaspäin!

Niin, ja jotta viesti ei olisi aivan kuvaton, tässä kuva palkinnosta, jonka sain, kun olin Loreal Blondin blogin 2222. kävijä:

1249051.jpg

Aivan ihania tekstitauluja, nyt vain pitäisi löytää joku kiva paikka niille.