Maanantaina heti aamusta aloittelin tikuttelemaan näitä sukkia. Vihdoin eilen illalla juuri ja juuri ennen kahtatoista sain puikot irti työstä. Pikkuhiljaa alkoi jo tökkiä tuo mallikuvio, kun sitä on nyt tehty melkein pari viikkoa putkeen kämmekkäitten ja vielä näitten sukkien muodossa.

2826790595_5609a91214.jpg?v=0

Ohje: Pomatomus-sukat
Lanka: Novita Nalle Colori
Puikot: 2,5 mm
Menekki: 106 g

Tein ohjeeseen pienen muutoksen, nimittäin tein silmukoinnin, kun silmukoita oli jäljellä yhteensä 24 eikä 12. Ensimmäisen sukan tein ohjeen mukaan ja kärjestä tuli varsin mielenkiintoinen. Ihmeellinen ylimääräinen "piikki" jäi kärkeen, ja mieskin nauroi sille :D Harmi, kun en muistanut ottaa kuvaa siitä.

2832203285_657a746019.jpg?v=0

Harmittaa, kun en taaskaan saanut vangittua oikeita värisävyjä. Lanka on paljon kirkkaamman väristä kuin kuvissa, eikä tuollaista hailakkaa ällötystä. Tässä langassa mallikuvio tulee paremmin esille, kuin siinä tummemmassa, mistä tein kämmekkäät. Ties vaikka tekisin näitä joskus lisääkin, mutta nyt tuli kiintiö vähäksi aikaa täyteen.

Uuttakin projektia pitäisi ruveta miettimään. Sukkasadon merkeissä tulee nyt varmasti neulottua nämä kaksi kuukautta pääasiassa sukkia. Ajattelin nyt välissä tehdä jotkut perussukat vaikkapa hyväntekeväisyyteen, ja sen jälkeen taas jotain pitsiä tai palmikkoa. Ihanien Bintje-sukkien ohjekin on nyt saatavilla, joten ehkäpä nekin hyppäävät puikoille piakkoin.

Huomenna olisi taas neuletapaaminenkin. Sitäkin ajatellen pitäisi jotain uutta työtä aloitella, vaikka en olekaan vielä ihan varma, pääsenkö paikalle. Koko viikonloppu on ollut yhtä menemistä ja tulemista, joten saa nähdä jaksaako vielä huomennakin lähteä jonnekin. Yritän kuitenkin päästä paikalle, joten toivottavasti nähdään siellä! :)