Tarkoituksenani oli pitää lankojen ostelusta taukoa siihen asti, kunnes saisin edellisistä keristä jotain aikaiseksi. Tällä hetkellä pääsyä puikoille odottaa ainakin yksi kerä vaaleanvihreää, keltaista ja vihertävää (sitä jota saa nyt kolmella eurolla ainakin Prismasta, taitaa mulla olla täällä kuvakin siitä) seiskaveikkaa, pari kerää "mansikanpunaista" samaa merkkiä (myöskin kolme euroa kerä), yksi kerä valkoista nallea, yksi kerä punaista Jengaa ja lisäksi tietysti ne vaaleanruskeat seiskaveikat, jotka päätyvät tuohon kietaisuneuleeseeni.

Tänään kävin Citymarketissa pitkästä aikaa, ja silmiini osui Novitan Pirta -lankaa! Tätä lankaa ostin kerran aikaisemmin lähikaupasta, kun halusin virkata itselleni ponchon ja kerä oli edullinen. Huomasin, että se on kivan pehmeää ja siitä voisi tehdä vaikka pipon, kun ei kutise. (Pipo onkin jo tehty, mutta siitä tuli hivenen liian lyhyt, joten täytynee purkaa kavennukset ja tehdä uudestaan..) Sen jälkeen en ole tätä lankaa missään nähnyt ja surkuttelin jo, että täytyy keksiä jokin toinen lanka pipotarkoitukseen. Tänään suru muuttui iloksi ja mukaani tarttui luonnonvalkoinen ja tummanruskea kerä, sillä ajattelin tehdä niistä Ailin lapasilleni kaverin (käyttäen siis samaa mallineuletta). Ensin täytyy tosin saada joululahjajutut valmiiksi. Hitsi, kun olisi niin paljon ideoita ja toteutettavaa, mutta ei riitä puikot eikä aika.

Mies oli tänään soittanut lentoasemalle ja kysynyt voinko viedä puikkoja koneeseen. Netistä surffailemani tieto vahvistui, eli puisien (tai muovisten) puikkojen hankinta olisikin nyt edessä. Pakkohan sitä jotain tekemistä on olla 11-13 tunnin lentomatkan ajaksi! Apua, lähtöön on enää reilu viikko, pikkuhiljaa alkaa jännittää... :)