En ole koskaan voittanut missään blogiarvonnoissa, joten pari kertaa piti hieraista silmiä, kun näin nimeni komeilevan KYH-arvontavoittajien joukossa. Ja mitä voitinkaan! Puffalan neuleaiheisen palkinnon:

Paketista löytyi siis kaksi 50 gramman vyyhtiä (130 m) Sukka-Puffaa värissä Krappi (eri värjäyserää käsittääkseni, tai ainakin ovat vähän erisävyisiä), 100 gramman vyyhti (375 m) Merino-Puffaa värissä Kevätsammakko sekä muistikirja ja kortti. Yritin vähän muokata kuvaa, mutta varsinkin tuo Kevätsammakko on aivan liian vaalean/valjun näköinen kuvassa. Oikeasti vihreä on paljon kirkkaampaa. Aivan ihanan värinen lanka! Nyt sitten miettimään, että mitähän näistä raaskisi tehdä. :) Kiitos Äiti-puffa!

On tämä bloggailu sen verran harvinaista nykyään, että jäi KYH-raportointikin ihan vaiheeseen. En kuitenkaan halua lopettaa bloggaamista kokonaan, mutta näköjään intoa ei riitä yhtä aktiiviseen päivitystahtiin kuin parhaimpina aikoina. Toivottavasti täällä silti joku jaksaa käydä kurkkimassa aikaansaannoksiani. :)

KYHäily meni siis siihen malliin, että sain kyllä aloitettua kaikki 25 työtä, mutta valmiiksi niistä ehti vain 19. Osa keskeneräisistä menee kyllä purkuun, kun ei ole intoa saattaa niitä enää loppuun. Mutta loput on kyllä tarkoitus tehdä valmiiksi, kunhan inspiraatio niitä kohtaan taas iskee. Eikä täällä kokonaan ole oltu neulomatta, vaikka välillä onkin ollut hiljaisempia kausia. Uusia töitäkin on aloitettu ja saatu valmiiksikin. Yritän saada valmistuneita töitä esittelyyn tässä pikku hiljaa. Kuvat on otettu, mutta jostain syystä ei tämä kirjoittaminen aina tahdo luonnistua.