Vihdoinkin sain nämä omat unisukkani valmiiksi. Toinen on odotellut pariaan jo jonkun aikaa, kun en vain saanut aikaiseksi tarttua puikkoihin. Lisäksi tein tässä välissä slipoverin takakappaleen valmiiksi, enkä muihin töihin juuri ole koskenut.

1218884.jpg1218903.jpg

Ohje: alunperin täältä, mutta osaan jo ulkoa :)
Lanka: Novitan Nalle
Puikot: 3,5mm
Menekki: 57g

Tein tällaiset sukat äidilleni joululahjaksi, ja tykästyin malliin, joten halusin samanlaiset itsellenikin. Nallesta en ole aikaisemmin juuri mitään tehnyt, eli lanka oli uusi tuttavuus minulle. Mukavan pehmeät sukat siitä tuli, juuri sopivat unisukiksi. Ensimmäistä kertaa tein myös tiimalasikantapään. Alun hankaluuksien jälkeen se onnistuikin ihan hyvin, vaikka harjoitusta vielä tarvitaan. Pitää kokeilla vähän paksummalla langalla, kun nyt jäi joihinkin kohtiin ikäviä reikiä. Onneksi nämä harjoituskappaleet jäävät itselleni :)

Seuraavaksi ajattelin ottaa urakaksi nuo miehen sukat. Aluksi oli hirveä into tehdä niitä, mutta sitten alkoi tökkimään. Joko tulkitsin ohjetta väärin tai sitten se on vain typerä, sillä pystyraidat eivät mene enää kantapään jälkeen symmetrisesti ts. toisessa reunassa on enemmän silmukoita kuin toisessa. Toisen sukan kohdalla saakin sitten kikkailla, että saa kuvion menemään toiseen suuntaan epäsymmetrisesti :o Onneksi sitä tuskin jalassa huomaa, mutta itseä häiritsee. Sitten kun nämä sukat ovat valmiit, olen antanut itselleni luvan aloittaa jonkin pienemmän työn, kuten vaikka sen kaulurin tai säärystimet. Pakko yrittää hillitä itseä, kun koko ajan tekisi vain mieli aloittaa kaikkea uutta.

Yritän vähän muokkailla tätä blogini ulkoasua, joten pahoittelen jo etukäteen mahdollisia haamupäivityksiä.