Fifi-huivi valmistui eilen ja oli pingottumassa yön yli. Olipa hankalaa puuhaa tuo pingottaminen, kun tuntui ettei millään mene symmetrisesti. Tässä ensimmäisessä kuvassa värit on aika kohdallaan.

1527892.jpg

Ohje: Fifi Ullasta
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 4mm
Menekki: 143g

1527909.jpg

Toisen kuvan jouduin ottamaan sisätiloissa, sillä ulkona tulee räntää aika kohtalaisesti :( Huivin koko pingotettuna on 134 x 71 cm, eli jonkin verran pienempi kuin ohjeessa. Mielestäni huivi on kuitenkin ihan hyvän kokoinen, yltää kaulan ympäri ja hartioille lämmikkeeksi. Päättelykerroksen sain tosin tehdä kahteen kertaan, kun ensimmäisellä kerralla tuli liian tiukka. En vain osaa tehdä tarpeeksi löysää, vaikka nytkin tein päättelyn 8mm puikolla.

1527945.jpg

Vihdoinkin pääsin aloittamaan nyt ne Evening Stockingsit, kun ongelmat ohjeen tulkinnassa ratkesivat :) Lankana viininpunainen Nalle ja kuvausalustana kuistin uusi pöytä. Pihakukkiakin tuli viikonloppuna ostettua, mutta saapa nähdä miten niille käy, kun tuota räntää alkoi tulemaan. Eilen vielä mittari näytti yli kahtakymmentä. Pöydällä olevat kukat jäivät kukkalaatikosta yli, joten  laitoin ne purkkeihin. Oon nyt ihan innoissani tuosta pihan laitosta, kun mun edellisasunnossa ei ollut edes parveketta :)

Loppuun vielä kuva tämän perheen toisen osapuolen kädentöistä. Eteiseen syntyi kolmikerroksinen kenkähylly. Laitoin äsken kengät paikoilleen, eikä tuohon juuri tilaa jäänyt :D

1527874.jpg

Kuvat piti laittaa ärsyttävän isoina, kun pienetäessä niistä olisi tullut ihan rakeisia ja epätarkkoja :(