Heti aluksi ISOT KIITOKSET kihlautumis- ja valmistumisonnitteluista! Ja sitten pitemmittä puheitta valmistuneisiin lapasiin:

3128389280_f3f9b43f86.jpg?v=0

Ohje: Sata kansanomaista kuviokudinmallia, nro. 95
Lanka: Novita Nalle (099 & 500)
Puikot: varressa 2,5 mm, muuten 3 mm
Menekki: 72 g
Kenelle: ystävälleni Tytille joululahjaksi

3128390114_0932ccfe20.jpg?v=0

Näistä tuli ihan kivat, ja melkein teki mieli jättää ihan omaan käyttöön. Omaan käteen nämä on himpun verran liian pienet, mutta ystäväni käsi on hieman pienempi kuin omani. Kirjoneule ei ole maailman tasaisinta, mutta parempaan suuntaan ollaan onneksi koko ajan menossa :) Minun käsialalleni kolmosen puikot ovat oikein soppelit, vaikka monet joutuvat vähän fiksailemaan tätä ohjetta, ettei tule liian isot lapaset. Itselle on tekeillä puna-valkoiset tällaiset, mutta ensimmäisestä yritelmästä tuli liian pieni. Taidankin purkaa sen kokonaan ja vaihtaa lisäksi punaisen Woolin tilalle punakirjavan NalleColorin, kun Woolista irtoaa inhottavaa "nöyhtää".

3127563117_0ccf61a780.jpg?v=0

Vielä olisi parit joululahjasukat esittelemättä, mutta niistä sitten oma postaus, kun haluan ne omaan kategoriaansa. Olisi kiva, jos Vuodatuksessakin yhden kirjoituksen pystyisi laittamaan useampaan kategoriaan. Joululahjapuurtamisen jälkeen on kiva päästä vihdoin neulomaan jotain itsellekin. Haaveissa siintää parikin huivia, mutta molempiin liittyy pienoinen ongelma. Minttumaariin ei löydy sopivia lankoja, sillä Kamenan punaiset ovat väärän sävyisiä (eikä paikallisesta lankakaupasta muutenkaan löydy Kamenaa, kun omistaja ei tykkää ko. langasta...), ja Woolia ei löydy "lähikaupoista" eli Zeppelinin Prismasta tai Halpa-Hallista. Outoa. Pitäisi siis jaksaa vääntäytyä Kärkkäiselle jossain vaiheessa. Siellä ainakin on Woolia, mutta en tiedä, onko sitä punaista enää valikoimissa. Flower Basket Shawlin ohje on puolestaan hankalasti saatavissa, sillä minulla ei ole IK:n Fall 2004 -numeroa (ei kukaan haluaisi lainata?). Toinen vaihtoehto olisi ostaa ohje netistä, mutta mielestäni 9,99 $ yhdestä ohjeesta on aika paljon, ja lisäksi maksaminen, toimitus yms. mietityttävät. Onko kukaan ostanut ohjeita tuon Fiber Trends'n kautta? Kokemuksia?

Ai niin, sähköpostiin oli tullut Sny:n tiedot! Alkoi hurjasti jännittää, että mitä kaikkea ostankaan ystävälleni, ja pitääkö hän ollenkaan lähettämistä paketeista. Muistanko laittaa lähettäjäksi emon osoitteen, enkä omaani, osaanko raportoida lähetetyt ja saadut paketit oikein yms. Apuva :D Täytyykö muuten joka ainoa yhteydenotto raportoida emolle, vaikka se olisi pelkkä sähköpostikortti? Toki voisin kysyä emolta, ja kysynkin, jos kukaan ei täällä vastaile..

Pitäisi kai pikku hiljaa lähteä nukkumapuuhiin, kun huomenna on työpäivä. Ei yhtään huvittais! Miehellä on lomaa, ja tekis mieli jäädä sen kans kotiin laiskottelemaan, nukkumaan myöhään, katsomaan elokuvia jne. Noh, eiköhän nämä kolme päivää mene joutuisasti, kun sitten on taas pitkä vapaa tiedossa :)

Leppoisaa loppuvuotta!