Mies korjasi eilen pyöräni, joten tänään pääsin vihdoin käymään taas tuossa paikallisessa kangas- ja lankakaupassa. Kävellen sinne on matkaa n. 5 kilometriä, enkä ihan niin reipas ole, että jaksaisin kävellen lähteä. Mutta tässäpä kuvaa ostoksistani:

 2379316361_39cea03815.jpg?v=0

Eli kaksi kerää Gjestalin Jannea ja yksi kerä SandnesGarnin Kitten Mohairia. Toinen kerä tuota mohairia oli jo ennestään. Värjäyserä ei ole sama, mutta eipä tuo haittaa. Ihan summassa ostin tuon uuden kerän, kun muistelin aikaisemmin ostetun olevan samaa sävyä. Vielä ei ole mitään suunnitelmaa, että mitä näistä oikein teen. Molemmat ovat ihan uusia tuttavuuksia minulle, kun aikaisemmin olen keskittynyt lähinnä noihin Novitan lankoihin. Jonkun huivin voisi tuosta Kitten Mohairista tehdä, pitäneepä alkaa etsimään jotain kivaa ohjetta :) Tietysti olisi hyvä myös saada nuo entiset työt valmiiksi, ennen kuin aloittaa uutta...

Ps. Tässä ja edellisessä postauksessa linkitin kuvat Flickrin kautta, enkä käyttänyt Vuodatuksen omaa galleriaa. Jes, osasin! Kuitenkin piti Ravelryä varten laittaa Flickriin kuvia, niin sama hyödyntää palvelua myös blogissa. Itse Ravelryyn en ole vielä jaksanut perehtyä sen kummemmin.