En oo vieläkään alottanu niitä Evening Stockingseja, vaikka kirjan hain kirjastosta muistaakseni tiistaina. Sain jostain inspiraation koittaa tehdä keskeneräisiä töitä valmiimmaksi ennen uuden aloittamista. Lisäksi pari juttua ohjeessa kummastuttaa. "With yarn doubled, CO 75 sts onto 1 needle. Divide sts evenly on 3 needles." Miksi ihmeessä silmukat luodaan kaksinkertaisella langalla, vaikka sukat neulotaan yksinkertaisella langalla? Vai olenko ymmärtänyt jotenkin väärin.. Lisäksi, mitä hyötyä on tuosta kolmella (tai siis neljällä) puikolla neulomisesta? Vaikuttaako se kenties jotenkin lopputulokseen? Mun mielestä se on tosi hankalaa niin, ei kädet jotenkin taivu vaadittuun asentoon.

muoks. Kiitos Rasalle selvennyksestä tuon neljällä puikolla neulomisen suhteen :) Mietinkin, että ei kai se voi vaikuttaa mitenkään lopputulokseen, mutta piti silti varmistaa. Toinenkin ongelma ratkesi, kun maltoin lukea kirjan alusta tekniikka-asiaa. Kaksinkertaisella langalla saadaan kuulemma joustavampi luomisreuna, kuin yksinkertaisella langalla. Aina oppii jotain uutta :)

Tässäpä vielä kuvaa niistä keskeneräisistä, ettei jää taas kuvattomaksi postaukseksi :) Eipä kärsi näköjään kauheasti pienentää noita kuvia, kun menee ihan rakeisiksi ja epäselviksi :(

2460173364_16b5db611a.jpg?v=0

2459338177_6b703473f7.jpg?v=0