Lupasin tuossa viime vuoden puolella, että vuoden alusta alkaa terveellinen elämä. Tästä ei ole tarkoitus tehdä mitään laihdutusblogia, mutta ajattelin n. kerran viikossa kertoa täällä myös painonpudotukseen liittyviä asioita. Jospa tällainen "julkinen raportointi" antaisi vähän lisäpuhtia ja kannustusta :)

Painoni huitelee normaalipainon ja lievän ylipainon rajamailla. Tavoitteenani on keventyä aluksi 10 kiloa ja katsoa sen jälkeen tilannetta uudestaan. Haluaisin, että vaatteet istuisivat hyvin päälläni, eikä mistään pursuilisi mitään ylimääräistä. Muutama vuosi sitten onnistuinkin karistamaan nämä kymmenen ylimääräistä kiloa, mutta jotenkin salakavalasti ne hiipivät takaisin vyötärölleni. Liikunnan puute ja herkkujen mässäily ovat kompastuskiveni. En ole koskaan ollut mikään himoliikkuja, vaan liikunta on enemmänkin ollut pakkopullaa kuin nautinto. Tähän on tultava muutos!

Onneksi miehekkeeni on myös tehnyt tämän saman uudenvuodenlupauksen, joten voimme tukea ja tsempata toisiamme :) Itse olen aloittanut jumpassa käynnin vuoden tauon jälkeen uudestaan, ja lisäksi aiomme kokeilla kaikkia (minulle) uusia lajeja yhdessä. Viime viikolla ostimme minulle sukset! Lisäksi on tarkoitus käydä kuntosalilla, uimassa, kävelyllä, pelaamassa sulkapalloa... mitä vain keksimme. Kiva, kun on joku jonka kanssa harrastaa, yksin on niin vaikea lähteä liikkeelle.

1209383.jpg
Valmiina ladulle!