Taas voisi sanoa, että vihdoinkin! Taas meni parisen kuukautta näiden tekemiseen, niin kuin viime kerrallakin. Tällä kertaa ei ollut mitään suurempia ongelmia, mutta jossain vaiheessa alkoi vaan puuduttamaan ja piti tehdä muita töitä välillä. Nyt ovat kuitenkin valmiit ja tykkään kovasti. Nämäkin menevät Sukkasadon Hillokellariin.

2964026756_0e50837605.jpg?v=0

Ohje: Södera-sukat
Lanka: Novita Kotiväki
Puikot: 2,5 mm
Menekki: 140 g

Langan menekki on arvio, sillä en tajunnut punnita sukkia ennen kuin kiinnitin kuminauhat ja satiininauhat paikoilleen. Kuvausta varten laitoin sukkiin valkoiset nauhat, kun en vielä ole kerennyt käydä ostamassa muun värisiä. Näihin sukkiin ajattelin ostaa mustat ja punaiset nauhat ainakin. Jospa sitä tänään ehtisi kauppareissun yhteydessä pyörähtää myös Kangasvillassa. Siitä onkin aikaa, kun oon siellä viimeeksi käynyt, joten pääsenköhän ulos ilman lankaostoksia.. :D

2963185719_d3aea6ef63.jpg?v=0

On se vaan myönnettävä, että mustasta langasta on helkkarin vaikea saada hyviä kuvia, ainakin näillä taidoilla. Sisällä on ensinnäkin niin pimeää jopa päiväsaikaan, että ainoa siedettävä kuvauspaikka on vessa. Ulkoa löysin sopivalla tasalla olevan kamera-alustan, mutta ei sekään paljoa pelastanut, kun ei noista paljon selvää saa. No, voitte ainakin ihailla etupihan tulevan terassin laatoitusta ja taustalla näkyvää liian lähellä sijaitsevaa anoppilaa ;)

Tässä vielä kuvaa takaapäin. Laitoin nuo rusetit tällä kertaa taakse, valkoisissa sukissa ne on sivuilla. Nauhoja varten tehtävässä reikäkujassa on yksi reikä liikaa (johtuu varmaan siitä, kun teen enemmän levennyksiä kuin ohjeessa, nimim. läskipohje), joten yhteen kohtaan nauhaa tulee näkyville pidemmälle matkalle ja siihen kohtaan laitan sitten rusetin. Olipas hankalasti selostettu, mutta kuvasta ehkä selviää vähän paremmin.

2964028780_bf596540ec.jpg?v=0

Että semmoista tällä kertaa. Seuraavat sukatkin ovat jo puikoilla, nimittäin Petäjä-sukat Ullasta. Ne ajattelin tehdä iskälle isänpäivälahjaksi. Parit lasten sukatkin pitäisi saada aikaiseksi ensi viikon perjantaihin mennessä, mutta ne nyt onneksi tekee nopsaan.

Iloista keskiviikkoa kaikille!