Pääsin kuin pääsinkin lauantaina messuilemaan, eikä tarvinnut ottaa edes miestä mukaan - sainpahan käyttää nekin rahat shoppailuun! ;P Olin jo muutenkin päättänyt, että ei kai se niin kamalaa ole yksinkään mennä, mutta sain sittenkin seuraa.

Etukäteen mulla ei ollut mitään suunnitelmia, että mitä haluaisin messuilta ostaa. Lankaa löytyy jo entuudestaan niin paljon (nyt jo noin 25 kiloa!  ), että kauheasti enempää ei tarvitsisi ollakaan, kun niitä entisiäkään ei saa neulottua pois. Tyhjin käsin ei ollut kuitenkaan tarkoitus messuilta poistua, kun sinne asti lähdettiin.

Ensimmäisenä kukkaronnyörit aukesivat Wetterhoffin osastolla, josta mukaani lähti kaksi vyyhtiä Silvia-lankaa. Väri on upea turkoosi, joka ei kuvissa toistu ihan oikein. Mikä siinä onkin, että vaikka kameran ruudulla kuva näyttää ihan kelvolliselta, sen napin painalluksen jälkeen värit onkin ihan pyllyllään. Enkä siis käyttänyt salamaa. Enkä muokannut kuvia millään tavalla, kun ei mulla ole mitään kuvanmuokkausohjelmaa. Kuvausstudionani toimi tällä kertaa remontin vallassa olevan eteisen lattia. :D Ajattelin vain mainita, jos joku ihmetteli omituista taustaa. Näille langoille ei ole vielä tarkkaa suunnitelmaa olemassa, mutta luultavasti näistä joku huivi kehkeytyy. Normaalisti en ole ollenkaan sinisen ystävä, mutta turkoosi on poikkeus. Yllättäen olen alkanut tykätä myös violetin eri sävyistä, vaikka ennen sekin oli ihan ehdoton nounou.

 

Seuraavat ostokset tein Poppelin pisteeltä. Neljä kerää iki-ihanaa Drops Alpacaa, tällä kertaa vihreän sävyisenä (kuinka yllättävää). Nämä alkoivat toden teolla tahtoa Laminariaksi. Yhden Laminarian olen aikaisemmin tehnytkin, mutta se ei jäänyt omaksi. En vain tiedä, että kestävätkö hermoni toisen sellaisen neulomista. Silti olisi hirveä hinku luoda silmukat heti paikalla. Pakko kuitenkin saada edes yksi noista keskeneräisistä huiveista valmiiksi ennen kuin voin aloittaa uuden.

 

Lopuksi ostin vielä Tapion Kaupasta kaksi vyyhtiä Punta Yarnsin Merisock Space Dyed -lankaa. En vain voinut vastustaa noita upeita värejä, enkä ollut ainut... Jotkut ihanat sukat näistä vois tulla, sitten joskus.