Me käytiin miehen kanssa Amarillossa syömässä naistenpäivän kunniaksi. Vieläkin ihan ähky olo, mutta silti on Daim-kakku uunissa paistumassa ;P

Etsittiin myös mulle laskettelupukua, mutta mistään ei tahtonut löytyä :( Kaikki oli joko liian kalliita, liian isoja/pieniä, liian rumia tai liian ohuita. Missään ei oikein ollut sellaista kunnon toppatakkia, vaan kaupat alkoi olla pullollaan jotain ohuita tuulitakkeja :o Totta kai kiersin myös lankahyllyjen kautta, mutta enpä ostanut lankaa! Kahdet puikot sen sijaan ostin: 2,5mm ja 3mm sukkapuikot. Molempia mulla on jo, mutta halusin toisetkin. Ne palmikkosukat pitää nimittäin tehdä noilla kakspuolosilla, ja toisilla puikoilla on Söderat kesken. Koitan vääntää jonkinlaisen puikkotaulukon omalle sivulleen tässä, jos saan sen onnistumaan :) Muutenkin tekisi mieli vähän uudistaa tämän blogin ilmettä, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi..

Sitten muutama sana tuosta Sukkasillaan -kirjasta. En kauheasti tykännyt siitä. Tuskinpa teen muita sukkia, kuin ne palmikkosukat. Nekin sukat olisivat varmaan jääneet huomaamatta, jos en juuri niiden takia olisi ko. kirjaa lainannut. Muutenkin tuntui ne jotkin kirjan neuvot hirveän ehdottomilta totuuksilta: "sukan kantapäästä tulee huono, jos puikoilla on vain 12 silmukkaa, joten täytyy lisätä molemmille puikolle yksi silmukka", "tee kavennukset AINA siinä ja siinä kohdassa" jne. Ehkä otin asian turhan vakavasti, mutta kyllä minun sukistani on tullut ihan hyviä, vaikka olenkin tehnyt eri tavalla kuin kirjassa. Toki on varmasti hyödyllinen opus niille, jotka eivät ole paljon sukkia neuloneet, ja kaipaavat vinkkejä, mutta minä pärjään kyllä ilmankin. Jäi sieltä tosin pari kätevää neuvoakin mieleen :)