Iskän synttärilahja valmistui aikataulun puitteissa, eli eilen. Huomenna mennään käymään ja viedään kauluri uudelle omistajalleen.


 

Ohje: täältä
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Menekki: 123g

Käytin eri lankaa kuin ohjeessa, ja silmukoitakin oli eri määrä. Tein myös pitempään tuota suoraa neuletta, mutta joka tapauksessa tuo Hepsin kauluri on ollut innostukseni lähde :) Kauluksesta tein sen pituisen, että sen voi joko kääntää tai jättää suoraksi poskia ja leukaa suojaamaan. Kaulurin teossa ei kauaa mennyt, vaikka loppua kohti alkoikin vähän "tympimään" kun silmukoita tuli vain koko ajan lisää :D Aion silti tehdä tällä samalla ohjeella itsellenikin kaulurin, eri langasta tosin. Olen niin herkkähipiäinen, että seiskaveikka kutittaa ihan mahdottomasti, iskä puolestaan ei välitä moisesta, joten hänelle tämä varmasti käy hyvin. Aluksi tuo lopun joustinneule kääntyi ikävästi ylöspäin, mutta pidin kauluria yön pingotuksessa, joten nyt se on vähän asettunut.


Sain myös rinsessalapaset vihdoin valmiiksi, pipolle kaveriksi. Lapaset eivät todennäköisesti ole täysin identtiset, sillä en millään muistanut missä kohtaa peukkua olin alkanut kaventamaan, eikä se selvinnyt, vaikka kuin tiirasin toisesta peukusta mallia. On ne kuitenkin samanpituiset, joten menkööt, en jaksa enää alkaa purkamaan.


 

Ohje: täältä (tosin on kämmekkäitten ohje, joten loput sovellettu itse)
Lanka: Novita Wool
Puikot: 3mm
Menekki: 45g