Viimeinenkin SNY-paketti on siis nyt löytänyt perille! Kevään aikana lähettelin paketteja Tiihelille, joka olikin pienellä salapoliisityöllä selvittänyt lähettäjän etunimen eräästä uusiokäytetystä pakkausmateriaalista. Ja minä kun yritin olla tarkka ja sutata kaikki piiloon! Mutta asiaan, eli pakettien sisältöön.

HELMIKUU

Tiiheli kertoi harrastavansa lankojen värjäämistä, joten helmikuun pakettiin laitoin pari pussia Kool-Aideja, värjäämiseen soveltuvaa Trekking-lankaa, värikkään Puro Batikista neulotun tiskirätin, punaisen sydänmagneetin ja vähän namia. Kirje puuttuu kuvasta.

 

MAALISKUU

Tiiheli sanoi pitävänsä huivien neulomisesta, joten maaliskuun pakettiin valitsin ohuen ohutta Grignascon Merinosilkiä, joka sattuikin olemaan yksi Tiihelin suosikkilangoista! Kuva on tosi huono ja hämärässä valossa otettu, oikeasti lanka on paljon kauniimman väristä! Paketista löytyi myös täydennystä Tiihelin KnitPro-kokoelmaan pyöröpuikkojen vaihtopäiden ja puikkokoon merkkaajien muodossa, sekä saippuaa ja käsirasvaa, nameja unohtamatta. Niiden violettien sukkien olisi pitänyt olla siis tässä paketissa, mutta toisin kävi...

 

HUHTIKUU

Unohdin itse kuvata huhtikuun paketin, mutta sain lainata Tiihelin ottamaa kuvaa :)  Huhtikuun paketissa oli "teemana" suklaa ja sukat. Suklaata siis kaakaon ja Pätkisten muodossa. Olen varmaan joku ajatustenlukija, sillä Pätkis on Tiihelin suosikkeja myöskin ja sattumalta valitsin niitä tähän pakettiin! :D Lisäksi paketissa oli pari nappia vaikkapa koristeeksi, sekä pieni rullamittanauha. Itsellänikin on sellainen ja se on kyllä tosi kätevä!

 

TOUKOKUU

Tiiheli kertoi ulkomaisten käsityölehtien kiinnostavan, niinpä ostin pakettiin uusimman Interweave Knits -lehden. Alpakkalankakin oli kuulemma mieluista, siispä ostin omaakin lemppariani Dropsin Alpacaa kaunissa limenvihreän sävyssä. Tästä samasta langasta tein muuten viime kevään SNY:lleni Jossulle Laminaria-huivin! :) Paketissa oli myös puinen "päivänkukka" nimella varustettuna, sekä violetteja puikkostoppareita tai mitä lieneekään. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä nuo violetit sukat, jotka sain taisteltua viime hetkillä valmiiksi! Kortti puuttuu kuvasta, koska kirjoitin sen vasta töissä ja kuvan otin kotona.

Oli kiva kuulla, että paketit olivat mieluisia! Minun oli tarkoitus laittaa enemmänkin itsetehtyjä juttuja paketteihin mukaan, mutta neulerintamalla oli melko hiljaista koko kevään ajan, joten en saanut aikaiseksi kaikkea suunnittelemaani. Onneksi jaksoin kuitenkin tehdä nuo sukat valmiiksi asti, sillä loppujen lopuksi niistä tuli kuitenkin ihan kivat ja olivat kuulemma sopivat myös Tiihelille.

Oma salainen ystävä ei vielä ole paljastanut henkilöllisyyttään, vaikka pieniä epäilyksiä onkin ilmassa ;) Viimeinen paketti on kuulemma eilen lähtenyt matkaan, joten pitkään ei tarvitse enää odotella! Tämän kierroksen aikana onkin ollut hassu sattuma, että olen lähettänyt ja saanut paketin aina suunnilleen samoihin aikoihin :)