Aquila on ollut jo pitkään to do -listallani, mutta en osannut päättää, mistä langasta sen tekisin. Kunnes näin neuletapaamisessa Sallan huivin mustasta Kamenasta tehtynä. Siitä se ajatus sitten lähti.

Ohje: Aquila
Lanka: teetee Kamena
Puikot: 3,5 mm
Menekki: 162 g
Ravelryssä

Huivista tuli aika suuri, pingotettuna 195 x 100 cm. Neuloin kaavion 1 ensin kerran kokonaan, sitten toistin rivejä 25-35 kymmenen kertaa. Tarkoituksena ei ollut tehdä ihan noin isoa, mutta huivin tulevaa kokoa on vain niin hankala arvoida, kun se on mytyssä pyöröpuikon kaapelilla. Toisaalta tämä huivi on nimenomaan tarkoitettu hartia- eikä kaulahuiviksi, joten isosta koosta ei ole haittaa. Pikemminkin vain hyötyä, lämmittää enemmän. :) Olen kyllä tosi tyytyväinen huiviin. Harmi, että kuvat on taas niin surkeita, ettei niistä saa kunnon käsitystä. Ai niin, tässä huivissa kokeilin ekaa kertaa langan jatkamista Russian Joinilla. Tosi kätevä, aion ehdottomasti käyttää tätä kikkaa jatkossakin.

 

Ennen uutta vuotta tilaamani Knitted Lace of Estonia saapui vihdoin perjantaina. Nyt pitäis vaan päättää, että mitä ohjetta testais ekana. Huippu kirja! Saatoin lisäksi laittaa pari uuttakin tilausta menemään, sisältäen Knitting Vintage Socks ja Sock Innovation -kirjat. Hups. Mutta ne oli kans tosi halpoja! Sitten tilasin 3 milliset vaihtopäät KnitPro-pyöröpuikkosettiin. Ens viikolla mulla taitaa olla toinen joulu, kun nämä kaikki tilaukset kotiutuvat. Jee! :)

Yks toinenkin käsityö on valmistunut, joten seuraavaa postausta ei tarvitse odotella kovin kauaa. Moikka!