Nyt esittelyssä viimeiset esittelemättömät joululahjat sekä samalla viimeiset viime vuonna valmistuneet työt.
 
3128387636_a58b0f4938.jpg?v=0

Ohje: Pikkulapsen pitkät sukat
Lanka: Novita Nalle (574 & 010)
Puikot: 3mm
Menekki: 58 g
Kenelle: 3-vuotiaalle Taijalle, kummitytölleni

3128388460_687e8d41f8.jpg?v=0

Ohje: sama kuin edellisissä
Lanka: Novita Nalle (500) & Novita Nalle Colori (873)
Puikot: 3 mm
Menekki: 50 g
Kenelle: 2-vuotiaalle Teealle

Alemmassa kuvassa vain yksi sukka siitä syystä, että otin kuvat juuri ennen paketointia, ja Teean pakettiin päätyi vain yksi sukka :D En jaksanut enää silloin keskellä yötä aloittaa toista sukkaa, vaan päätin suosiolla tehdä sen myöhemmin. Toinen sukka valmistuikin sitten joulun jälkeen ja odottelee pääsyä uudelle omistajalleen. Taisi tulla vähän reilut 2-vuotiaan jalkaan, kun ovat jalkaterästä saman kokoiset kuin nuo ylemmät. Olin muka aloittavinani kavennukset aiemmin, mutta valmiina olivatkin saman kokoiset. Parempi kuitenkin liian isot kuin liian pienet, kun lapset kuitenkin kasvavat nopeasti.

Nyt pitäisi alkaa tekemään jonkinlaista yhteenvetoa viime vuoden aikaansaannoksista, eli toinen postaus on luvassa kenties vielä tämän päivän aikana.

ps: SNY, kiitos kommentistasi! :) Ajattelin tehdä tänne blogiinkin semmoisen Tykkään / En tykkää -sivun, josta voi katsoa vinkkejä pakettien sisältöön. Siihen ilmoittautumislomakkeeseen ei muistanut kaikkea kirjoittaa, kun oli niin jännää ekaa kertaa täyttää sitä ;D