Vaikka en viime aikoina ole saanut juuri mitään valmiiksi, uutta lankaa meille sen sijaan on kotiutunut. Yhteensä yli kolme kiloa! :o
 

Kamenat, Bambut, Alpacat ja vihreät Tennesseet liittyivät seuraamme Menitan Outletissä, jossa piipahdimme häämatkan jälkimainingeissa. Olen ilmiselvästi nainut oikean miehen, sillä hän ihan itse ehdotti ja kyseli, että missä lankakaupoissa haluan käydä JA olisi ollut valmis ajamaan jopa Lauttasaareen Novitan tehtaanmyymälään, jos olisin sinne halunnut. Emme sitten käyneet kuin tuolla Menita Outletissä. Harmi, etten tajunnut/muistanut LankaMaailma Nordian olemassaoloa, siellä olisi ollut kiva käydä!

Olen myöskin melko hyvin noudattanut sitä, että ostan lankaa vain tarpeeseen. Kuvassa olevista langoista Kamenat ovat ainoat, joille ei ole jonkinlaista käyttökohdetta suunnitteilla. Ihanien väriensä vuoksi ne oli kuitenkin pakko napata mukaan. Huiveja niistä syntynee, mallia vain ei ole vielä päätetty. Pinkeistä Nalleista tulee Virta-sukat, marjapuuro-seiskaveikoista onkin jo tekeillä jakku Novitan uusimmasta numerosta, punakirjavat Nalle Colorit päätynevät erilaisiksi sukiksi. Tykkään kovasti tuosta punakirjavasta Nalle Colorista, kun siinä värierot ei ole niin voimakkaat. Vihreät Tennesseet muotoutunevat hihattimeksi, punaisista tulee vauvan mekko ja Bambuista olen kaavaillut Nejan Wilhelmiinaa, mikäli jaksan säätää ohjeen kanssa. Vaaleanruskeat Alpacat muuttuvat Aura-huiviksi ja kuvasta puuttuva yksi kerä onkin jo melkein neulottu.

Lanka-asiaa vielä sen verran, että en kyllä yhtään tykkää tuosta Nalle-langan uudistuksesta. Tai uudistus on oikein kiva muuten, mutta tympäisee, kun tavallinen Nalle-lanka poistuu kokonaan. Se on yhtä lemppareistani mm. edullisen hintansa vuoksi, ja nyt pitää pulittaa pienemmästä kerästä isompi summa vain jonkun erityiskäsittelyn takia. :( Nyt pitäisikin hamstrata Nallea ja Nalle Coloria niin paljon, ettei heti lopu kesken! :P

Tänään alkoi sukkasadonkorjuu. En sentään jaksanut valvoa puoleen yöhön, vaan aamulla loin silmukat supervauvan polvisukkiin, joista toinen onkin jo valmis. Kiva aloittaa tällaisella pienemmällä projektilla, joka valmistuu nopeasti. Illalla aloittelin myös Evening Stockings for a Young Lady -sukkia ja tykkään niistä jo nyt, vaikka resoria on neulottu vasta muutama sentti.

Lopuksi muistiin itselle muutamia sukkamalleja Sukkasatoa silmällä pitäen:

  • - Hourglass
  • - Paraphernalia
  • - Baijerilaiset varpaista aloittaen
  • - Pomatomus
  • - “Junasukat”
  • - Saartje’s bootees


ps. Kiitos kaikille edellistä postausta kommentoineille! Joukossa oli monta uuttakin vierailijaa. :) Lupaan tulla vastavierailulle mahdollisimman pian. :)