No niin, nyt on tämäkin huivi saatu pingotetuksi ja kuvatuksi. Mukava saada välillä valmiiksi jotain pitempään puikoilla olluttakin. Seuraavaksi näistä ”ikuisuusprojekteista” yritän saada valmiiksi Lily of the Valley -huivin, ja sitä olenkin aina silloin tällöin neulonut yhden mallikerran verran. Samoin pikkuhiljaa edistyy miehen synttäripusero, jolla on onneksi vielä melkein kaksi kuukautta aikaa valmistua. Näitten isompien töitten rinnalla voi sitten neuloa pienempiä ja nopeammin valmistuvia töitä, niin ei pääse kyllästymään. :)

 


 

Ohje: Revontuli
Lanka: Evilla Artyarn 8/2 (A-42)
Puikot: 5,5 mm
Menekki: 178 g
Koko: 156 x 75 cm
Muuta: Huivissa on yksi reikärivien välinen osuus enemmän kuin ohjeessa

 

 

Tässä alemmassa kuvassa värit on enemmän kohdallaan, eli ei niin kirkkaita kuin tuossa ekassa kuvassa. Tämä on kolmas valmistunut joululahja, kohteena tällä kertaa anoppi, jolle en olekaan aikaisemmin tehnyt mitään neulottua. Toivottavasti on mieluinen lahja. Anoppi on itsekin käsityöihmisiä, joten kiva tehdä hänelle jotain.

Missähän ihmeessä säilön tätä seuraavat kaksi kuukautta, ettei siihen tule mitään ihmeellisiä laskoksia tai ruttuja. Mietinkin ensin, että pitäisikö pingottaa huivi vasta lähempänä joulua, mutta päätin kuitenkin tehdä sen jo nyt, kun halusin saada projektin lopullisesti päätökseen ja esiteltäväksi.