Kiitokset kaikille yhteisesti huivikommenteista ja vielä Lotalle erikseen! Yksi bloggaamisen parhaita puolia on ehdottomasti se, kun itse inspiroituu toisten töistä tai vieläpä onnistuu oman työnsä avulla inspiroimaan jotain toista. :)

Sitten varsinaiseen aiheeseen. Tämän takin oli tarkoitus olla joululahja, mutta ylläripylläri en saanut sitä ajoissa valmiiksi. Lisäksi aloin epäillä, että se olisi liian pieni. Eli nyt takki on valmis, mutta en tiedä, kuka sitä päätyy käyttämään. Pitää joko laittaa hyväntekeväisyyteen, antaa jonkun kaverin lapselle tai järjestää käyttäjä omasta takaa (voi kun oliskin niin helppoa!).

Ohje: Drops 14-27
Lanka: Novita Nalle Colori (824) ja Wool (332)
Puikot: 3 mm
Menekki: 170 g
Koko: 6/9 kk
Ravelryssä

En poiminut kaula-aukon reunasta silmukoita ja neulonut paria kerrosta ainaoikeaa, niin kuin ohjeessa käskettiin, sillä mielestäni se olisi "rikkonut linjan" jotenkin. Kun koko muu takki kerran neulottiin poikittaissuunnassa. Tämä oli mukava projekti ja olen lopputulokseen tyytyväinen. Napit tosin vielä uupuvat, kun omista varastoista ei löytynyt sopivia, enkä ole vielä kerennyt nappikauppaan. Alunperin tarkoituksena oli tehdä tämä viininpunaisesta ja vaaleanpunaisesta Nallesta, mutta lankaa oli sen verran naftisti, etten uskaltanut ottaa sitä riskiä, että se loppuisi kesken. Nyt kuitenkin tiedän, että ne riittävät, joten voisi vaikka tehdä toisenkin tällaisen, mutta pienemmässä koossa. Tarpeeksi aivoton ohje, sopii oheistoiminnaksi esim. tv:n katselun tai blogikierroksen rinnalle, mutta ei kuitenkaan ole ihan sitä pelkkää ainaoikeaa lyhennettyjen kerrosten ansiosta.

*

Olin vähän pettynyt, kun tilaamani puikot ei tulleetkaan tänään. Ne on kuitenkin eilen lähetetty tavallisena kirjepostina, joten oletin niiden olevan tänään perillä, ja kieli pitkällä rynnin töitten jälkeen postilaatikolle. Uutta projektia nimittäin pukkaa jo puikoille, vaikkei kaikkia entisiäkään ole saatu valmiiksi. Olen kuitenkin päättänyt, että en ota mitään paineita siitä, että käsityökorissa lojuu enemmän tai vähemmän ufoutuneita projekteja. Kyllä ne vielä joskus valmistuu, mutta väkipakolla en niitä halua tehdä. Nih! Mutta nyt saunaan. Sen jälkeen ehtii vielä katsoa yhden jakson Greyn Anatomiaa ennen nukkumaanmenoa. Sain nimittäin mieheltä joululahjaksi kaudet 1-5, nyt on kolmoskausi menossa. Heippa!