Nämä sukat on olleet mun to do -listalla siitä asti, kun ohje ilmestyi Ullassa. Nyt sain nämä vihdoin tehtyä, kun edellisistä sukista jäi "oikean" väristä lankaa sopivasti yli. Kaksien sukkien jälkeen lankaa jäikin vain pieni nöttönen, 4 grammaa. Sen voikin käyttää vaikka vauvansukkien raitoihin, niin saa kerät kokonaan kulutettua. On mulla tosin vielä yks kerä tuota luonnonvalkoista Nallea, kun piti varalta ostaa, jos lankaa loppuukin kesken ;) No, siitä voi tehdä vaikka joululahjoja :)

2929035368_a4222769b0.jpg?v=0

Ohje: Koiranputkisukat
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3 mm
Menekki: 79 g

Sukkien kärkikavennus ei ihan täydellisesti istu jalkaani - kutistaa varpaita vähän kasaan. Kärkikavennuksissa kummastutti myös nurjan silmukan katoaminen kaaviosta riviltä 20. Onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota? Pituus on kuitenkin sopiva, eli ei ole sen puolesta liian pienet sukat. Ehkäpä ne käytössä vähän venyvät :) Tein jalkaterään yhden mallikerran enemmän kuin ohjeessa, että sain sopivat sukat. Neuloin sukat kolmosen puikoilla, joten sekin varmaan vaikutti asiaan. Ja tuntuupa muuten olevan kolmosetkin liian isot puikot Nallelle :o Ehkä olen tottunut neulomaan kakspuolosilla ja kolmosilla tulee liian löperöä. Ei puhettakaan, että saisin hyvää jälkeä aikaiseksi suositelluilla kolmipuolosilla :o

2928175463_49dc0c0777_m.jpg2929036712_fb4e4962b0_m.jpg

Huomatkaa innokkaat kuvausapulaiset :D

Tänä viikonloppuna on Oulussa Kädentaitomessut. Harmittaa hirveästi, kun en pääse paikalle :( Ensinnäkin lähdemme mökille viikonlopuksi ja toisekseen ei olis rahaa shoppailla mitään. Eli turhaan menisin itseäni sinne kiduttamaan ihanien lankojen äärelle. Mutta huomio te, jotka menette paikalle: OuNelaiset tapaavat lauantaina klo 13 messukahviossa. Menkäähän ihmeessä paikalle moikkaamaan muitakin neulojia :)